Πτολεμαΐδα: Κριτής σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών η Ντανιέλα Σιδηροπούλου

20 Σεπτεμβρίου 2019
12:17
Κανένα σχόλιο

Tην Ζωγράφο  Ντανιέλα Νικόλοβα – Σιδηροπούλου, επέλεξαν τέσσερις Νέοι από την Ιθάκη, οι οποίοι για πρώτη φορά διοργανώνουν διαγωνισμό Εικαστικών τεχνών  με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από όλον τον κόσμο, προκειμένου η διακεκριμένη σε παγκόσμιες εκθέσεις  δημιουργός,  να κρίνει τα έργα τους για  να βραβευθεί  το καλλίτερο. Μαζί της, στη νέα αυτή επαγγελματική πρόκληση,  άλλοι δύο κριτές, από την Βουλγαρία και την Αλβανία, που θα κληθούν να αξιολογήσουν τους είκοσι περίπου πίνακες, η θεματολογία των οποίων είναι εμπνευσμένη από το Έπος του Ομήρου «Οδύσσεια», με έμφαση στο περιπετειώδες ταξίδι του πολυμήχανου Οδυσσέα, από την Τροία  μέχρι την πατρίδα του, την Ιθάκη. Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του  Υπουργείου  Πολιτισμού

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.