kozan.gr: Κοζάνη: Κλειστή, για τα αυτοκίνητα, η οδός Π. Μελά, από το ύψος της οδού Παλαιολόγου μέχρι την πλατεία 28ης Οκτωβρίου, από τις 16.00 μέχρι τις 21.00 την Κυριακή 22/9

20 Σεπτεμβρίου 2019
17:39

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Κοζάνης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Συγκεκριμένα θα υπάρξει απαγόρευσή της κυκλοφορίας παντός τύπου οχημάτων ως ακολούθως:

α) στην οδό Π. Μελά από το ύψος της οδού Παλαιολόγου μέχρι την πλατεία 28ης Οκτωβρίου.

β) στην οδό Μακεδονομάχων από το ύψος της οδού Πλακοπίτη μέχρι την οδό Π. Μελά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακόπτεται, αλλά θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών. ∆ιάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Κυριακή (22-09-2019 – Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο) κατά τις ώρες 16:00 ́ έως 21:00 ́.

4 σχόλια

  • Δεν είναι τίποτα, ο Μαλούτας κάνει δοκιμές για το ΣΒΑΚ του Ιωαννίδη. Τελικά αποδεικνύεται πως οι ιδέες της προηγούμενης δημοτικής αρχής έχει κινητικότητα και στην αναπαλαιωμένη τωρινή.

  • Η Παύλου Μελά κάθε μέρα είναι κλειστή. Ο καθένας οπότε γουστάρει και όπου θέλει σταματά, χωρίς να τον ενοχλεί κανένας με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα ουρά σε όλη την οδό. Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος ποιος είναι αρμόδιος να ρυθμίζει την κυκλοφορία και για ποιο λόγο δεν γίνεται.

  • Πολύ μου αρέσουν τέτοιες ενέργειες. Να μαζέψουνε λίγα λεφτά ακόμη τα καφέ γιατί χειμωνιάζει και πως θα βγει ο δύσκολος χειμώνας μας ! Εύγε ! Καμία άσφαλτο καινούργια δεν παίζει ε Δήμε ;

  • Δεν γίνεται να αναπτυχθεί οικονομικά αυτή η πόλη αν κλείνουμε τους κεντρικούς δρόμους κύριοι μου άρχοντες της πόλης , τώρα πλέον που χάνεται η ΔΕΗ και τα εισοδήματα της πρέπει να οραματιστητε αν μπορείτε πώς θα λειτουργήσει η Κοζάνη ώστε να εκμεταλλευτεί οικονομικά τις γύρω περιοχές για να στηριχθεί στα πόδια της και όχι σπασμωδικές κινήσεις …κλείνω δρόμους ….πρώτα ανοίγω νέους ορίζοντες και μετά κλείνω τους παλιούς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.