kozan.gr: Έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, κεραμικής, ψηφιδωτού και Video Art, με θέμα τον έρωτα, στα εγκαίνια της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης, με τίτλο ¨Ο ΕΡΩΤΑΣ¨, που πραγματοποιήθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου 21/9, από τα μέλη του ΣΚΕΤΒΕ – Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (Φωτογραφίες & Βίντεο)

21 Σεπτεμβρίου 2019
20:48
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του Αρχείου Ιστορίας & Τέχνης, με αφορμή την ολοκλήρωση του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης 2019 με θέμα «Ο ΕΡΩΤΑΣ» ο μικρός κι ο μέγας, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 21/9, στο Μουσείο Τεχνών Κοζάνης, τα εγκαίνια της Ομαδικής Εικαστικής Έκθεσης των μελών του ΣΚΕΤΒΕ – Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος με τίτλο ¨Ο ΕΡΩΤΑΣ¨ ο μικρός κι ο μέγας. 47 Εικαστικοί από τον ΣΚΕΤΒΕ οραματίστηκαν τον Έρωτα με την δική τους εικαστική ματιά και δημιούργησαν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, κεραμικής, ψηφιδωτού, Video Art. Στα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκε δρώμενο, όπου ο ποιητής Γιώργος Δελιόπουλος θα απαγγείλει ποίηση με τη συνοδεία Αργεντίνικου tango (χορεύουν: Γλύκα Διονυσοπούλου και Μιχαήλ Μπιμπάσης). Επίσης, διαβάστικαν τα βραβευμένα ποιήματα, Μαθητών & Ενηλίκων, που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης 2019, του Αρχείου Ιστορίας & Τέχνης.

Επιμέλεια έκθεσης: Γλύκα Διονυσοπούλου: Εικαστικός – Υποψήφια Δρ Ιστορίας της Τέχνης.
Υποστήριξη – Επικοινωνία: Φλώροι Εικαστικοί

Διάρκεια έκθεσης: 21 Σεπτεμβρίου – 8 Νοεμβρίου 2019.

Ώρες επίσκεψης: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 π.μ. 2:00 μ.μ. και 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. (Κυριακή κλειστά)
Επίσκεψη πέρα από το ωράριο ύστερα από συνεννόηση

Διεύθυνση: Μουσείου Τεχνών: Δελμούζου 1 – Κοζάνη.
Τηλ. επικοινωνίας: 24610 39559 και 6980021640
E-mail: [email protected]

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.