Στις 7/10 ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για την 3η δεξιοτεχνία αυτοκινήτων Βελβεντού

25 Σεπτεμβρίου 2019
20:02
Κανένα σχόλιο

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ διοργανώνει την 3η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ που είναι και η 10η
κατά σειρά του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019. Η δεξιοτεχνία θα διεξαχθεί και  φέτος στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ΄΄ του αγώνα,στις 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00.
Από τη στιγμή που ο αγώνας θεωρείται αγώνισμα του μαζικού αθλητισμού,σε αυτόν μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δεξιοτεχνία, έναν αγώνα που εχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και το πρωί της Κυριακής 27  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  εώς  στις 10:00.
Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα συμμετάσχουν. Αν το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον συμμετέχοντα, εκείνος θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του οχήματος, σύμφωνα με την οποία του επιτρέπει να λάβει μέρος,να  συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής του οργανωτή, , να καταβάλει το παράβολο συμμετοχής (60€+ 10€Ημερήσιο Δελτίο Αθλητή) και να συμπληρώσει το ιατρικό ερωτηματολόγιο το οποίο ελέγχεται από τον γιατρό του αγώνα στον χώρο του διοικητικού ελέγχου .Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινάν στις 7/10/2019  και λήγουν στις 21/10/2019 για όσους διαθέτουν Δελτίο Αθλητή θα καταβάλουν 10€ μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ(ΟΜΑΕ) και το υπόλοιπο ποσό των 50€ θα κατατεθεί στον κάτωθι λογαριασμό  :
Στοιχεία τραπέζης: APLHA BANK
Όνοµα λογαριασµού: ΣΜΑΒ
Αριθµός λογαριασµού: 526002002001664
ΙΒΑΝ: GR8701405260526002002001664
Ο Σύλλογος μηχανοκίνητου αθλητισμού Βελβεντού για ακόμα μια χρονιά έχει φροντίσει για την δωρεάν διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο εντός του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ για τους εκτός νομού συμμετέχοντες για το βράδυ στις 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. Επίσης θα βραβευτούν και φέτος οι λέσχες με τις περισσότερες συμμετοχές στον αγώνα με την 1η 2η 3η θέση  και θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες. Στο τέλος  θα ακολουθήσει  κλήρωση με  δώρο μια τηλεόραση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.