Ανακοίνωση του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Ν.Κοζάνης

13 Μαρτίου 2017
09:52
Κανένα σχόλιο

                Από το σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης ανακοινώνονται τα εξής:

  1. Τη Δευτέρα 3-4-2017 θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό την αλλαγή του καταστατικού του συνδέσμου, ενέργεια επιβεβλημένη από την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου και την ΕΠΟ για εναρμόνιση του καταστατικού μας με τα αντίστοιχα των ΕΠΟ και Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου αντίστοιχα.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από το ΔΣ του συνδέσμου για διάφορα τρέχοντα θέματα των προπονητών, και συζήτηση-διάλογος με τους προπονητές για θέματα που τους απασχολούν.

  1. Ο σύνδεσμος έχει προγραμματίσει 4ήμερη επιμορφωτική επίσκεψη από Τετάρτη 17-5-2017 έως και Σάββατο 20-5-2017 στις εγκαταστάσεις της F. C. BAYERN Μονάχου στο Μόναχο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • ΤΡΙΤΗ 17-5-2017 : Άφιξη στην πόλη του Μονάχου
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 18-5-2017 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-05-2017: παράκολούθηση και συμμετοχή στις προπονήσεις της F. C. BAYERN, ξεναγήσεις στο αθλητικό κέντρο και ομιλίες για τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης ενός από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά club του  κόσμου.
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 20-5-2017 : παρακολούθηση αγώνα πρωταθλήματος της F. C. BAYERN και αναχώρηση

Η άφιξη στην πόλη του Μονάχου θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μία ημέρα νωρίτερα (Τρίτη 16-5-2017).

Λεπτομέρειες για τον τρόπο άφιξης, παραμονής και αναχώρησης, καθώς και για το κόστος μπορούμε να ενημερώσουμε τηλεφωνικά, και εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των συμμετεχόντων, καθώς και τον τρόπο μετάβασης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιηθούν αυστηρά έως την Παρασκευή 24-3-2017.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων τα 30 άτομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Πλιάχας Αθανάσιος                       6977993839

Γρηγοριάδης Αντώνης                  6974739867

Παπακώστας Γεώργιος                                6937348598

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.