H απάντηση τoυ Λ. Ιωαννίδη, στην ανακοίνωση της “Ενότητας” για το Κολυμβητήριο στο ΔΑΚ Κοζάνης – Τι αναφέρει για το Λιάπειο

30 Σεπτεμβρίου 2019
12:29

Να ενημερώσουμε την παράταξη της «Ενότητας» (καθώς με ενδιαφέρον διαπιστώσαμε πως η σχετική ανακοίνωση δεν ήταν του Δήμου Κοζάνης και των αρμοδίων υπηρεσιών, Τεχνική Υπηρεσία, ΟΑΠΝ, ως είθισται αλλά μάλλον ισχύει και εδώ το Νέα Πλειοψηφία – Νέα δεδομένα) πως το Λιάπειο κολυμβητήριο είναι αυτό το ίδιο κολυμβητήριο, που από την ημέρα κατασκευής του μέχρι τη δική μας Δημοτική αρχή ήταν ένα κουφάρι που ρήμαζε.

Ένα κολυμβητήριο, που στην προηγούμενη διοίκηση της «Ενότητας» δεν είχε γεμίσει ποτέ, αφημένο στην απαξίωση όπως τόσες άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο μας.

Ένα κολυμβητήριο που επί των ημερών μας επενδύθηκαν περισσότερα από 130.000 ευρώ.
Ένα Λιάπειο συγκρότημα για το οποίο έχει υποβληθεί πρόταση 800.000 ευρώ στο πρόγραμμα Φίλοδημος για το ριζικό εκσυγχρονισμό του με μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική μας Υπηρεσία (περίπου το 1/3 του ποσό αφορά το κολυμβητήριο).

Και μιας και σας αρέσουν οι φωτογραφίες, δείτε τι παραλάβαμε εμείς από εσάς «που σας ενδιαφέρει» και τι παραλάβατε εσείς από εμάς «που δεν μας ενδιαφέρει».

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι αλλαγές που έγιναν (ντουζιέρες, πόρτες κ.λ.π.) δρομολογήθηκαν – πραγματοποιήθηκαν επί προεδρίας του Γ. Ιωαννίδη εντός του Αυγούστου και τις πρώτες μέρες του Σεπ (οι ντουζιέρες άλλαξαν στις 4 Σεπ) ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος για τη νέα περίοδο.

Για το κολυμβητήριο του ΔΑΚ θα επανέλθουμε αναλυτικά καθώς ήδη ζητήσαμε αναλυτική ενημέρωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σημανδράκο και την αρμόδια υπηρεσία για την ερχόμενη Τετάρτη στις 10:00 το πρωί.

 

25 σχόλια

    • Το Λιαπειο είναι προπονητήριο και όχι κολυμβητήριο…
      Το να θεωρηθεί το κολυμβητήριο του ΔΑΚ ως ακατάλληλο, ενώ δεν είναι, είναι άλλο θέμα Λευτέρη…

      • Πιστεύεις πως αν μηχανικοί δεν του έλεγαν είναι ακατάλληλο, πως ξύπνησε μια μέρα και είπε τι ωραία πάω να κλείσω το κολυμβητήριο για να με βρίζουν.
        Πιστεύεις πως αν ηταν κατάλληλο θα ήθελε να πάει στις εκλογές με το να είναι κλειστό.
        Τελειώσαν οι εκλογές ας δούμε 1-2 πράγματα στη σωστή τους βάση

          • Γιατί οι μηχανικοί του δήμου να κρίνουν σκοπίμως ακατάλληλο περιεχόμενο το κολυμβητήριο; Πως τα σκέφτεστε αυτά;

      • Ο Λευτέρης ειναι μηχανικός και ειπε οτι ειναι ακαταλληλο; Κάποιος τους το υπέδειξε. υπαρχουν υπηρεσιες στο Δήμο που κανουν τους ελεγχους.

  • Ο Λευτέρης πριν τις εκλογές έλεγε πως είναι οι τελευταίες στην ηγεσία του συνδυασμού του. Σήμερα εξακολουθεί να ηγείται του σχήματος…

  • όλοι ξέρουμε τι γίνεται, ρωτήστε οποιονδήποτε μηχανικό, και αν κάποιος σας πει ανοίξτε το κολυμβητήριο, ας το υπογράψει. Και επειδή προέχει η ασφάλεια πάνω απ’όλα, δε θα πήγαιναν στις εκλογές με κλειστό κολυμβητήριο. Αν θέλανε θα το άφηναν όπως ήταν (εδώ και τριάντα χρόνια) και δε θα κάνανε τίποτα. Άρα για σκεφτείτε λιγάκι εσείς που λέτε πως το έκλεισε. Δεν σας κόβει. Αν όμως γινόταν κάποιο ατύχημα….. τότε…. Αφήστε το καλύτερα. Λίγο μυαλό από όλους μας. (Τώρα όσον αφορά τα τρολακια…..μη ξεχνάμε ότι ο κόσμος ψήφισε και τους έστειλε δεύτερους. Ούτε τρίτους ούτε τέταρτους. Άρα μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας……)

    • Όταν όμως γίνεται κανένα ατύχημα λέμε καλά τι έκανε το κράτος; Δεν τα ξερε; Να σου θυμίσω τις παιδικές; Τη μπασκέτα φέτος στο νησί; Έξω από το χορό πολλα τραγούδια λένε. Με τέτοιες νοοτροπίες δεν θα πάμε ποτέ μπροστά

      • Μα το άφησε όπως ήταν από τους προηγούμενους και όλη του θητεία δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Το έκλεισε (καλώς ή κακώς)και ας μα πει επιτέλους, γιατί ΤΟΣΟ καιρό δεν έγινε η επιδιόρθωσή-ανακατασκευή του!!

  • ειχε τη μελετη πορισμα του πανεπιστημιου 2 χρονια στο συρταρι κ δεν εκανε τιποτα. απραγος εμεινε κ τελικα το εκλεισε χωρις μελετη σχεδιο για την επομενη ημερα

  • Λευτέρη συνέχισε να ασχολείσαι με πάθος για το μέλλον της περιοχής μας και μην αναλώνεσαι σε πασοκικές φαντασιώσεις και πολιτικές τακτικές άλλων δεκαετιών. Ο πρωθυπουργός μαθαίνει για τα δρώμενα της Δ.Μακεδονίας και μην εκπλαγείς αν σε πλησιάσει…
    Ο κόσμος της Κοζάνης θα καταλάβει τι ψήφισε και θα δικαιωθείς πολύ σύντομα.

  • Ο Ιωαννιδης έλαβε την αποφάση να κλείσει το κολυμβητήριο με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών και το κοινό καλό, προσπερνοντας πολιτικές σκοπιμότητες και τακτικισμους. Παρέλαβε ένα κτήριο κέλυφος και κατάφερε να γίνει λειτουργικό. Εάν έχετε πραγματικά επιχειρήματα για την αντίθετη άποψη και μπορείτε να φέρετε το βάρος της ευθύνης του λόγου σας για την ασφάλεια των πολιτών,μιληστε. Ειδάλλως, καλύτερα να σιωπησετε διότι οι κουβέντες του καφενείων και των κομμωτηρίων, δεν χωρούν σε ότι αφορά ζωές ανθρώπων.

    • πολύ σωστά, όσοι πήγαίναμε κολυμβητήριο τα παιδιά μας βλέπαμε το χάλι που επικρατούσε, έπρεπε να το είχε κλείσει από χρόνια γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση. τα χρόνια που ήταν παχιές οι αγελάδες οι κουκουλοπουλομαλουταίοι δεν μπόρεσαν να αντολιφθούν την παλαιότητα του κτιρίου και ότι χρειαζόταν νέο κολυμβητήριο η πόλη. τώρα ο Λάζος ανοίγει ξανά το ερείπιο νομίζοντας ότι κάνει κάτι καλό στην πόλη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.