Φοιτητής καταγγέλλει στο kozan.gr το πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα στο χώρο του π. ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης

30 Σεπτεμβρίου 2019
12:11

 

Θέλω να σας αναφέρω για ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στα Κοίλα Κοζάνης και στο χώρο του π.ΤΕΙ. Το πρόβλημα είναι τα αδέσποτα σκυλιά που έχουν μαζευτεί πάλι πολλά και έχουν σχηματίσει αγέλες και μας επιτίθενται και μας τρομοκρατούν. Η κατάσταση είναι τραγική. Φοβόμαστε να πάμε στη σχολή μας για μάθημα και φαγητό και ειδικά όταν είμαστε μόνοι μας γιατί μέσα και έξω από το π.ΤΕΙ υπάρχουν τα αδέσποτα που χωρίς καν να τους κάνεις τίποτα σε περικυκλώνουν και προσπαθούν να σε δαγκώσουν.

20 σχόλια

    • Απο οταν ξεκινησαν τα σχολεια εχει ειδοποιηθει ο δημος πολλες φορες για αδεσποτα στην οδο γαλιλαιου στα πλατανια, τα οποια εμφανιζονται απο τις 7:30 το πρωι. Ως αποτελεσμα παιδια Α’ γυμνασιου τα παιρνουν στο κυνηγι, και εμεις ειμαστε “υπ΄ατμον” για καθε ενδεχομενο…..

      Το αρμοδιο τμημα, που μας συνδεει η τηλεφωνητρια, δεν εχει δωσει σημεια ζωης(δεν το σηκωνουν ποτε πρωινες ωρες) !!!

      • Επιβεβαιώνω αγέλη με 13 σκύλους μας έχει κάνει να φοβόμαστε μεγάλοι άνθρωποι ποσό μάλλον μικρά παιδιά. Περιμένετε να γίνει το ατύχημα και μετά να ψάχνετε ποίος φταίει! Κάντε κάτι τώρα, είναι προτεραιότητα.

  • Αυτό το ΤΕΙ και με ως ΤΕΙ είχε σκυλίσιο πρόβλημα και ως πανεπιστήμιο έχει σκυλίσιο πρόβλημα.

    Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς (ένα πράγμα σαν τα πτυχία του γάβρ-ογλού κατ’ εντολήν ΤΕΕ).

  • ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ . ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΥΣΦΊΜΙΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ . Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ . ΛΑΖΑΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    • ποιος δήμος… ο χώρος είναι ιδιωτικός δεν είναι κοινόχρηστος. Κανονικά πρέπει ο αντιπρύτανης τεχνικών υπηρεσιών να επιληφθεί του θέματος.

  • Έχω πετύχει 7 ώρα το πρωί να σταματάει αυτοκίνητο επαγγελματικό και να ρίχνει σκυλοτροφη μπροστά στην στάση στην είσοδο του ΤΕΙ.Πως μετά να μην γεμίσει σκυλιά

    • Αυτό είναι το πρόβλημα σου εσένα..το να τα μαζέψουν μια φορά και να το βάλει ο κάθε ανεγκέφαλος στο μυαλό του οτι το κάθε σκυλί είναι ευθύνη Και δεν το παρατάμε όταν το βαρεθούμε Δεν υπάρχει περίπτωση εε; έπρεπε όμως να πληρώναμε απο την τσέπη μας ένα ποσό κάθε μήνα για να στειρωσουν και για να τα ταΐζουν και θα σου έλεγα εγώ αν θα ξανα άφηνε κανένας αδέσποτο.

  • Ο καθένας ταιζει σκύλους και γάτες όπου υπάρχουν και όπου γουστάρει.
    Παραβλέπουν τη δημόσια υγεία (αρρώστιες,επιθέσεις),τη δημόσια ασφάλεια (τα συναντάς απότομα με το αυτοκίνητο, μεταφέροντας την οικογένειά σου, πετάγονται οπουδήποτε), παραβλέπουν και τους νόμους (που δεν εφαρμόζονται).
    Κι όλα αυτά από “φιλοζωους”που πετούν τα γατάκια όταν υπάρχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη…
    Έλεγχος τσιπαρισματος και σκληρά πρόστιμα σε όσους συστηματικά ταιζουν ζώα σε δημόσιους χώρους και όχι στο σπίτι τους.
    Άντε γιατί το παραευτελισαμε.

  • Πρώτον ο νόμος για πρόστιμο σε οσους ταΐζουν αδέσποτα έχει καταργηθεί και δεύτερον και να μην ταΐζεις ένα αδέσποτο πως ακριβώς θα εμποδιστουν οι ασθένειες και οι επιθέσεις ;

    • Με το να διαιωνιζεις μια άρρωστη κατάσταση δεν κάνεις καλό.
      Όταν θα κάνεις στραβοτιμονιά και διακινδυνεψεις την ασφάλεια της οικογένειάς σου για κάποια σκυλιά που ταιζουν κάποιοι,τότε ίσως σου περάσει από το μυαλό.
      Σε καμία προηγμένη χώρα δε συμβαίνει αυτό.
      Μόνο στη μπανανία….

  • Μια μέρα μου επιτέθηκαν τέσσερα μεγάλα σκυλιά στο χώρο του ΤΕΙ. Κράτησα την ψυχραιμία μου και τα ηρέμησα ενώ είχαμε απόσταση ενός μέτρου. Είναι απαράδεκτη κατάσταση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.