Αγαπητό kozan.gr,

θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση μου σχετικά με τον τρόπο κλαδέματος των δέντρων στην Πτολεμαΐδα μέσα από το παρακάτω κείμενο .

Πιστεύω ότι δεν προσβάλω κανέναν με το κείμενο μου, και ότι θα δημοσιευτεί.

Συγχαρητήρια στον δήμο που με τόσο επιμέλεια κλαδεύει τα δέντρα και προστατεύει την περιουσία των δημοτών (αυτοκίνητα).

Από την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα 13/3/2017 συνεχίστηκε το απαραίτητο για τα δέντρα κλάδεμα επί της οδού Νοσοκομείου χωρίς όμως να υπάρχει κάποια προειδοποίηση για την ενέργεια αυτή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτοκίνητα σταθμευμένα κάτω από τα δέντρα που κλαδεύονται και ως συνέπεια τα κλαδιά να πέφτουν πάνω σ’αυτά προκαλώντας αμυχές.

Ερώτηση:

Γιατί κύριε Δήμαρχε δεν υπήρξε προειδοποίηση για την ενέργεια αυτή; Την ζημία στα αυτοκίνητα ποιος θα την πληρώσει όποια και αν είναι αυτή γιατί ούτε από φυσική καταστροφή προήλθε αλλά και ούτε από αμέλεια του οδηγού που πάρκαρε το αυτοκίνητό του εκεί αφού δεν είχε κάποια σήμανση για το κλάδεμα;

Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις αυτών που αγνοούν τέτοιου είδους προειδοποιήσεις και κατά την γνώμη μου καλώς να υποστούν την ζημιά αλλά από ανευθυνότητα του δήμου δεν μπορώ να το δεχτώ.

Σημειώνω πως δεν έχω κάτι με τους υπαλλήλους που με πενιχρά μέσα κάνουν την δουλειά τους και χωρίς καμία προστασία αλλά με τον δήμο που δίνει τέτοιες εντολές.

Βέβαια θα μπορούσε κάποιος από αυτούς (όχι όλοι) να ήταν πιο ευγενικός και όχι τόσο οξύθυμος καθώς οι παρατηρήσεις των περαστικών δεν ήταν προς το πρόσωπό του αλλά προς την ενέργεια αυτή του δήμου.

Ένας αγανακτισμένος.

ΥΓ το κλάδεμα των δέντρων κάθε χρονιά γίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.