Λύση στα προβλήματα της Τοπικής Κοινότητας Διλόφου σχεδιάζει με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Κοζάνης ο Αντιπεριφερειάρχης Γηργόρης Τσιούμαρης

3 Οκτωβρίου 2019
13:12

Με το πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Διλόφου του Δήμου Βοίου κ. Τηλέμαχο Σαμαρά, συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης.

Στη συνάντηση, συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των καθιζήσεων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της κεντρικής πλατείας.

Η συνεχή διάβρωση του εδάφους λόγω της συνεχούς υπόγειας συγκέντρωσης όμβριων, επέφερε την καθίζηση της πλατείας, κυρίως στο τμήμα του κτιρίου του πολιτιστικού συλλόγου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης δεσμεύτηκε για την άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας ώστε να γίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα έργα της αναστήλωσης του Ιερού Ναού αλλά και της αποκατάστασης της κεντρικής πλατείας, με τα όμορα κοιμητήρια, που βρίσκονται σε πλήρη κατάρρευση και αφανισμό.

Συγχρόνως σε συνεννόηση με τον διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης κ. Κώστα Γρίβα, θα διερευνηθεί η καταγραφή του προβλήματος της διάβρωσης και θα υλοποιηθούν οι προτάσεις αντιστήριξης του περιβάλλοντος χώρου της πλατείας, που κινδυνεύει με την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών να καταρρεύσει τελείως.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.