kozan.gr: Ζήσης Μάρας (Αντιπρόεδρος ΟΑΠΝ): “Έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, ώστε να μη διαταραχθεί το περσινό πρόγραμμα στα περιφερειακά μας γυμναστήρια. Προσανατολιζόμαστε οι σύλλογοι να έχουν αντίτιμο για τη χρήση τους στα γήπεδα. Δεσμευόμαστε ότι, την επόμενη χρονιά, 1-15 Ιουλίου 2020, θα έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τις ώρες των ομάδων’ (Βίντεο)

3 Οκτωβρίου 2019
14:47

 

Έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια, ώστε να μη διαταραχθεί το περσινό πρόγραμμα στα περιφερειακά μας γυμναστήρια. Προσανατολιζόμαστε οι σύλλογοι να έχουν αντίτιμο για τη χρήση τους στα γήπεδα. Δεσμευόμαστε ότι, την επόμενη χρονιά, 1-15 Ιουλίου 2020, θα έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τις ώρες των ομάδων’, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Ζήσης Μάρας, αντιπρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/10.

6 σχόλια

  • Όχι κύριε Μάρα οι σύλλογοι οί γονείς πληρώνουν το αντίτιμο και ως δια μαγείας φέτος όλοι οι σύλλογοι έκαναν αύξηση…..να ρωτήσω και κάτι το αντίτιμο θα ισχύει και για τα γήπεδα στα κοίλα…. αν Ναι μεγάλο Λαθος γιατί απ’ ότι ξέρω είναι δωρεά….

    • Η δύσκολη 4ετια-5ετια πέρασε και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Να φανταστείς ψηφίσαμε αυτών που θεωρούσαμε σαν αποτυχημένο γιατί γνωρίσαμε τον Ιωαννίδη . Γνωρίσαμε την αριστερή πλευρά και συνειδητοποιήσαμε ότι όλοι όσο ακατάλληλους και να τους θεωρούσαμε ήταν πολύ καλύτερη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.