kozan.gr: Με τις καλύτερες εντυπώσεις, οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας, από τη διήμερη εκδρομή, σε Οχρίδα-Πόγραδετς και Κορυτσά (Φωτογραφίες)

13 Μαρτίου 2017
22:29

Τις καλύτερες εντυπώσεις αποκόμισαν οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ Δυτικής Μακεδονίας, από τη διήμερη εκδρομή, σε Οχρίδα-Πόγραδετς και Κορυτσά. Η αναχώρηση έγινε το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου με πρώτο προορισμό το Μοναστήρι (Bitola). Στη συνέχεια έχοντας ως ξεναγό τον Παναγιώτη Καψάλη, επισκέφτηκαν την τοπική αγορά της πόλης, ενώ λίγο αργότερα συνέχισαν τη διαδρομή τους στην πανέμορφη Οχρίδα, αλλά και τη Στρούγκα. Ακολούθησε περιήγηση στα γραφικά δρομάκια και τις βυζαντινές εκκλησίες της Αγίας Σοφίας και του Αγίου Κλήμεντα και τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής και κεραμικής τέχνης. Η πρώτη βραδιά της εκδρομής ολοκληρώθηκε με δείπνο και ζωντανή μουσική. Την Κυριακή ακολουθώντας την παραλίμνια διαδρομή οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ, επισκέφτηκαν το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες στη νότια πλευρά της λίμνης. Έπειτα κατευθύνθηκαν στην Αλβανία και στις πόλεις Πόγραδετς και Κορυτσά όπου επισκέφτηκαν τον Ναό της Αναστάσεως. Ο πρόεδρος του συλλόγου Συνταξιούχων κ. Λευτέρης Μεταξιώτης, καθώς και τα μέλη του συλλόγου δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από την επίσκεψη τους στις παραπάνω περιοχές, αλλά και ιδιαίτερα από τον ξεναγό Παναγιώτη Καψάλη, ο οποίος με μεγάλη προθυμία τους ξενάγησε σε όλα τα αξιοθέατα.

Θανάσης Τέγος

7 σχόλια

  • εύγε περήφανα γηρατειά, ιδιοφυής κίνηση να πάνε τα ωραία τους λεφτά από την αξιοπρεπή τους σύνταξη
    που με κόπο απέκτησαν “βεβαίως βεβαίως βοήθησε και η πράσινη κάρτα”,σε γειτονικές φίλια προσκείμενες χώρες βοηθώντας την τοπική οικονομία .και ευτυχώς δεν σκέφτηκαν την πλούσια Ελλάδα για την εκδρομή τους μιας και δεν τους έχει δώσει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια παρά μόνο δάκρυα και ιδρώτα.
    και στην σύνταξη ο σοσιαλισμός καλά κρατεί ,εύγε και πάλι εύγε

  • Μια χαρά πέρασαν! Γιατι να μην ειναι ολα καλα; Εχω 2 γνωστούς που μπήκαν στον ΟΤΕ δεκαετία 80, στα 20 τους και βγήκαν με 15ετια!!!! Απο τα 35( γυναίκες και οι 2) ειναι συνταξιούχοι!!! Τωρα ειναι 60αρες,ζωή να εχουν βέβαια και περνάνε ζωή και κότα τα τελευταία 30 χρονια!!!! Μετα μας φταιει ο Σόιμπλε!!!!
    Και γιατι Σκοπιά και Αλβανία; Χάθηκαν οι προορισμοί στην Ελλάδα;

  • Στα LIDL δουλευουν εκατοντάδες Ελληνες και επίσης προμηθεύονται προιόντα από πολλές μικρές ελληνικές βιοτεχνίες.Διάβασε και καμια συσκευασία. Α! και δεν είμαι και τακτικός πελάτης τους, αλλά μη λέμε κι ότι θέλουμε.

    • Όλο μα όλο το χρήμα βγαίνει στο εξωτερικό .Οι φίλοι μας οι γερμανοί πεινούν και πρέπει να τους βοηθήσουμε . Τώρα εάν επωφελούνται και μερικοί έλληνες σε όλη αυτήν την ιστορία θα τους κάνουμε και εθνικούς ευεργέτες τους φίλους μας τους γερμανούς .Εκβιαστικά έρχονται και περνούν το προϊών σου την παραγωγή σου γιατί αλλιώς θα πεινάσεις .εσύ που γράφεις το θετικό σχόλιο γι αυτό το κατάστημα σου εύχομαι εσύ και οι οικογένεια σου να αναγκάζεστε να δίνεται τα προϊόντα σας σε αυτούς

      • Ενώ οι γαλακτοπαραγωγοί που δίνουν το γάλα σε ελληνικές εταιρίες ειναι πανευτυχείς και παιρνουν και τα λεφτα που αξίζει το γάλα τους και τα παιρνουν και στην ωρα τους!!! Τι ειναι αυτα πιυ λέτε; Δεν υπερασπίζομαι τα lidl τη δουλεια τους κάνουν αλλα ο Έλληνας μεσάζοντας τα ίδια και χειροτερα κανει!

  • Προφανώς όσοι διαφωνούν με τα ταξίδια Ελλήνων στο εξωτερικό θεωρούν ανεπιθύμητους τα 30 εκατομμύρια τουρίστες που περιμένουμε φέτος στην Ελλάδα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.