kozan.gr: Θ. Καρυπίδης, στη συνεδρίαση του Π.Σ., απευθυνόμενος στον Γ. Κασαπίδη: “Πέστε στον Πρωθυπουργό να τα πάρει πίσω. Εαν δεν τα πάρει πίσω (εννοώντας τις δηλώσεις για πλήρη απεξάρτηση της χώρας από το λιγνίτη μέχρι το 2028), εμείς σε αυτή τη συζήτηση (εννοώντας των αντισταθμιστικών για την απολιγνιτοποίηση) δεν μπαίνουμε. Το “τυρί από τη φάκα” δεν θα το πάρουμε. Και θα δείτε ο λαός της Δ. Μακεδονίας στη φάκα θα οδηγήσει και τον κ. Μητσοτάκη κι εσάς, αν συναινέσετε μαζί του” (Βίντεο)

4 Οκτωβρίου 2019
18:09

 

“Φτιάξτε την Δ. Μακεδονία Κέντρο Ενεργειακών Εξελίξεων, διατηρήστε τον εθνικό πλούτο. Μπορούν στο “σύστημα”, με βάση τον Εθνικό ενεργειακό σχεδιασμό, να είναι κι η Μελίτη κι η Πτολεμαΐδα 5 κι ο Άγιος Δημήτριος 5 και στο 17% του ενεργειακού σχεδιασμού, εαν εκσυγχρονιστεί, χωρά και το Αμύνταιο. Πέστε στον Πρωθυπουργό να τα πάρει πίσω. Εαν δεν τα πάρει πίσω (εννοώντας τις δηλώσεις για πλήρη απεξάρτηση της χώρας από το λιγνίτη μέχρι το 2028), εμείς σε αυτή τη συζήτηση (εννοώντας των αντισταθμιστικών για την απολιγνιτοποίηση) δεν μπαίνουμε. Το “τυρί από τη φάκα” δεν θα το πάρουμε. Και θα δείτε ο λαός της Δ. Μακεδονίας στη “φάκα” θα οδηγήσει και τον κ. Μητσοτάκη κι εσάς, αν συναινέσετε μαζί του”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, κατά την τοποθέτησή του, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, για τις ενεργειακές εξελίξεις, ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Θοδωρής Καρυπίδης.

Δείτε ολη την τοποθέτησή του:

13 σχόλια

  • Πόσα χρήματα έδωσε η Περιφέρεια Κύριε Καρυπίδη για το συνέδριο που έγινε για την ενέργεια και τι ανελάβε να κάνει η Περιφέρεια στο συνέδριο;Μπορείτε να μα πείτε;

  • μια χαρα τα ειπε,οσο για τις πρεσπες ελεος ανατρεξτε τι εκανε ο μητσοτακης και η ντορα ελεος ολα θα τα πουλησουν δεν τοβλεπετε?η μαλλον δεν θελετε να δειτε προβατακια ολοι

  • ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ 158 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ;ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΠΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ.Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΑΡΑΓΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Η’ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΚΟΣ;

  • ΛΑΟΣ ΕΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ Ο ΦΤΩΧΟΣ.ΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ;ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ;ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(ΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ) ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.