kozan.gr: Η ομιλία του Δημάρχου Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά, στο Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή τη δήλωση του Πρωθυπουργού για πλήρη απεξάρτηση της χώρας από το λιγνίτη μέχρι το 2028:: “Γιατί 22 χρόνια νωρίτερα; Είναι κομβικό το ερώτημα, γιατί το 2028; Εύχομαι τα Χριστούγεννα, που η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει το master plan, να είναι κάτι που θα αξίζει και θα δίνει πνοή στην περιοχή, διότι θα προσπαθούμε με κραυγές αγωνίας να περιγράψουμε τι θα συμβεί στην περιοχή. ” (Bίντεο)

4 Οκτωβρίου 2019
21:10

 

 

“Γιατί 22 χρόνια νωρίτερα; Είναι κομβικό το ερώτημα, γιατί το 2028; Εύχομαι τα Χριστούγεννα, που η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει το master plan, να είναι κάτι που θα αξίζει και θα δίνει πνοή στην περιοχή, διότι θα προσπαθούμε με κραυγές αγωνίας να περιγράψουμε τι θα συμβεί στην περιοχή”, επισήμανε , μεταξύ άλλων, κατά την τοποθέτησή τoυ, στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, για τις ενεργειακές εξελίξεις, ο δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς.

4 σχόλια

  • Γιατί αυτό υπέγραψαν στο Παρίσι οι συγκυβερνήτες που στηρίζατε μέχρι το 2018. Δεν προήλθατε από παρθενογένηση κύριε Πλακεντά. Είχατε μια 20ετια να προετοιμάσετε το έδαφος για το αναμενόμενο τέλος του λιγνήτη Αφήστε λοιπόν στην άκρη την δημαγωγία και κοιτάξτε να ετοιμάσετε την πόλη γι αυτό που έρχεται. Αν μπορείτε.

  • ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ Η’ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑΣ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.