kozan.gr: Μ. Δημητριάδης: “Η στήριξη της Λιγνιτικής Παραγωγής και των δημοσίων αγαθών πρέπει να συνεχιστεί. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τώρα θα πάνε εκεί που τους αξίζει. Στα σκουπίδια”

4 Οκτωβρίου 2019
23:49

Η στήριξη της Λιγνιτικής Παραγωγής και των δημοσίων αγαθών πρέπει να συνεχιστεί. Ένας αγώνας για την οικονομική ανάπτυξη,το περιβάλλον της περιοχής μας αλέα και την αξιοπρέπειά μας αρχίζει. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τώρα θα πάνε εκεί που τους αξίζει. Στα σκουπίδια. Υπάρχουν δύο αντιπαραθετικά πολιτικά σχέδια. Της στήριξης της δημόσιας Λιγνιτικής Παραγωγής και της Δημόσιας επιχείρησης απέναντι της Παραχώρησης τους σε Ιδιώτες, με εκμηδένιση των εγχώριων λιγνιτών.

Ανάρτηση στο facebook

 

2 σχόλια

  • Αυτά αγαπητέ μου φίλε Μίμη έπρεπε να τα έβλεπες όταν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κΣταθακης όπου έλεγε ότι το 2028 λήγουν οι άδειες λειτουργίας των μονάδων και μιλούσε για 17% λιγνίτες και έχουν υπογράψει για αυτά όπως και για τα περίφημα ΝΟΜΕ και την πώληση ξεπούλημα λέω εγώ των δύο λιγνιτικων μονάδων που ευτυχώς δεν έγιναν και κάποτε σε ενοχλούσε η μικρή ΔΕΗ.Εν κατακλείδι η σιωπή μάλλον είναι χρυσός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.