kozan.gr: Να κηρυχθεί η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πρότεινε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης – Τι ακριβώς εννοούσε και με τι επιχειρηματολογία θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο – Η αντιπαράθεσή του με τον Θ. Καρυπίδη – Τι είπε ο εκπρόσωπος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Θανάσης Χαστάς, λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης (Βίντεο)

5 Οκτωβρίου 2019
00:07

 

Να κηρυχθεί η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πρότεινε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, στη δευτερολογία του, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το βράδυ της Παρασκευής. Τι ακριβώς εννοούσε και με τι επιχειρηματολογία θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο; Η αντιπαράθεσή του με τον Θ. Καρυπίδη. Τι είπε ο εκπρόσωπος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Θανάσης Χαστάς, λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης.

9 σχόλια

  • Πρόταση τακτικισμού για να αποφύγει να ταχθεί κατα του κλεισίματος των μονάδων το 2028 και θυμώσει ο Μητσοτάκης. Λες και θα σωθούμε αν ο κασαπιδης πει οτι είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Και η Λέσβος έτσι είναι και δεν ιδρώνει κανένα αυτί

  • Απειροελαχιστος πολιτικα και απροετοιμαστος ο Κασαπιδης… Τζαμπα λογια του αερα, πυροτεχνηματα ανευ ουσιας… κ.Κασαπιδη ασχοληθειτε σοβαρα με τα προβληματα του τοπου, για αυτο εκλεγηκατε… Και χρωστατε μια απαντηση σς ολο το κοσμο… ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ή ΟΧΙ;;; ΑΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΥΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Ή ΟΧΙ… Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ…

  • Ασκήσεις πανικού που δεν βοηθάνε κανένα. Ειλημένες αποφάσεις για διάφορους λόγους. Η περιφέρεια χωρίς οδικό χάρτη σε αχαρτογράφητα νερά.

  • Ξεπούλημα είναι αυτό κύριοι Κασαπίδη Καρυπιδη μαύρη σελίδα για την Ελλάδα έρχεται

    Πάρτε τα παραμύθια του Σιμελίδη και βάλτε την Καρδιά να δουλέψει

  • Βλέπω τον Κασαπιδη πολύ σύντομα σε ρήξη με την κυβέρνηση και απομόνωση της περιφέρειας από την κυβέρνηση .. Άλλωστε για αυτό τον έστειλαν από την κεντρική πολιτική σκηνή για να μην έχουν απρόοπτα

  • Μήπως να δήλωνε ότι θα παραιτηθεί ,αν διακοπεί η λειτουργία των εργοστασίων,όπως είχε κάνει ο Καρύμπας ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.