Kozan.gr: Π. Κουκουλόπουλος, στη συνεδρίαση της διευρυμένης Ν.Ε. Κοζάνης του ΚΙΝΑΛ, το απόγευμα της Κυριακής 6/10: «Ξεκίνησε μια κατρακύλα βιαίας απολιγνιτικοποίησης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 με βασικό χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρχε σχέδιο για το αύριο” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

6 Οκτωβρίου 2019
20:21

 

Για πικρή δικαίωση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, έκανε λόγο σήμερα Κυριακή ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής, στα γραφεία της οργάνωσης, συμπληρώνοντας: «Ξεκίνησε μια κατρακύλα βιαίας απολιγνιτικοποίησης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 με βασικό χαρακτηριστικό ότι δεν υπήρχε σχέδιο για το αύριο». Ο πολιτευτής του κόμματος κ. Λουκάς Ζαρογιάννης τόνισε πως «Καλούμαστε σαν κοινωνία και σαν πολίτες να βρούμε τις λύσεις έτσι ώστε να αποτραπεί η βίαιη απολιγνιτοποίηση της περιοχής». Παρών στην συνεδρίαση και το μέλος της ΚΕ ΚΙΝΑΛ κ. Χρήστος Ναούμ, η Γεωργία Ζεμπλιάδου, αλλά και στελέχη της περιοχής.

Θανάσης Τέγος


11 σχόλια

  • Ενώ το 2000 με ΠΑΣΟΚ με τις πωλήσεις ποσοστών και την παραχώρηση των εδαφών η ΔΕΗ δεν βάδιζε προς το τέλος της. Άσε μας ρε Κουκουλοπουλε φτάνει. Σαράντα χρονια πολιτικός κουρασες. Δεν εχεις λιγο αυτογνωσία να αποχωρήσεις. Μονο εσυ σωτήρας. Φτανει

  • Όσο θα επιμένεις ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο θα χάνεις σε αξιοπιστία.
    Μήπως θυμάσαι ποιος έβαλε τη ΔΕΗ στο Χρηματιστήριο;
    Μήπως θυμάσαι ποιος άνοιξε το δρόμο στις ανεμογεννήτριες;
    Μήπως θυμάσαι ποιος εμπόδισε την ανάπτυξη της ΔΕΗ;
    Μήπως θυμάσαι ποιος έδωσε τις άδειες παραγωγής ρεύματος στους ιδιώτες;

  • Ξέρετε εκεί στο Κινάλ υπάρχουν και ταξί βανάκια
    Γιατί ταλεπωρείστε και πληρώνετε νοίκια
    Έτσι κι αλλιώς 3 και ο κούκος μείνατε

  • “Ξεκίνησε μια κατρακύλα βιαίας απολιγνιτικοποίησης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το 2015”

    Πως εγκαινιάζοντας την Κατασκευή της 5 Μονάδας ας πούμε;
    Προχωρώντας στην , αποθείωση καυσαερίων στην μονάδα 5 του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου ας πούμε;
    Προχωρώντας στις απαλλοτριώσεις σε Μαυροπηγή, Ποντοκώμη ας πούμε;
    Μελετώντας στα σοβαρά την αναβάθμιση του ΑΗΣ Αμυνταίου ας πούμε;

    Ενώ πριν το 2015 τα γλέντια του ΠΑΣΟΚ και τις Μπιρμπίλη ήταν στην κατεύθυνση τις στήριξης του λιγνίτη;
    Ο προγραμματισμός απόσυρσης των Μονάδων χωρείς αντικατάσταση ήταν στην κατεύθυνση τις στήριξης του λιγνίτη;
    Το ότι δεν διεκδικήσατε ΑΔΙ για την μονάδα 5 (Σαμαράς Βενιζέλος) πριν το 2015 ήταν στην προοπτική στήριξης του λιγνίτη;.
    Ο κατάλογος μεγάλος, και το θράσος σας μεγαλύτερο, ευτυχώς είστε αδιόρθωτοι, και ότι ποιο αποκρουστικό απόμεινε στο ΠΑΣΟΚ.

  • Και η αποπασοκοποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας άρχισε όταν ο Κουκουλόπουλος έγινε κεντρικό πολιτικό στέλεχος.

  • Δηλαδή αν η νομαρχιακή δεν ήταν διευρυμένη πόσοι θα ήταν στη συνεδρίαση; Άρε κόμμα του Αντρέα οι επίγονοί του πως σε κατάντησαν και έχουν μούτρα να φωτογραφίζονται

  • Η υποτιθέμενη δημοκρατία μας
    Επιτρέπει όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.
    Σε άλλες συνθήκες θα είχαμε λογκ αιλαντ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.