kozan.gr: Την παράδοση του οικονομικού – απολογισμού, από το προηγούμενο, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, αναλαμβάνει, με ανάθεση έργου, ο Γιάννης Καραχισαρίδης

7 Οκτωβρίου 2019
14:45

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο νέος Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κ. Νίκος Κέφαλος εισηγήθηκε, στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, την ανάθεση έργου ανεξαρτήτων υπηρεσιών στον οικονομολόγο – σκηνοθέτη κ. Γιάννη Καραχισαρίδη, προκειμένου να ελέγξει την παράδοση του οικονομικού απολογισμού, από το προηγούμενο, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Στις υπηρεσίες που θα προσφέρει ο κ. Καραχισαρίδης θα είναι κι ο καταρτισμός αναλυτικού cashflow για το τρίμηνο μέχρι τη λήξη του τρέχοντος έτους και η προετοιμασία του προϋπολογισμού για το έτος 2020. Η διάρκεια υλοποίησης του έργου, προτάθηκε να είναι ένας (1) μήνας, από 3/10/2019 έως 2/11/2019, με αμοιβή το ποσό των €2.500 (δύο χιλιάδες και πεντακόσια ευρώ) πλέον ΦΠΑ. Η συγκεκριμένη πρόταση, για την ανάθεση έργου ανεξαρτήτων υπηρεσιών στον οικονομολόγο κ. Γιάννη Καραχισαρίδη, εγκρίθηκε, από το Δ.Σ., κατά πλειοψηφία, με ψήφους 7 (εφτά) υπέρ και 2 (δύο) παρών. Παρών ψήφισαν τα μέλη Θ. Δημαράκη και Χ. Κουζιάκης.

kozan.gr

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.