kozan.gr: Στην Κοζάνη σήμερα τεχνικό κλιμάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας – Ενημερωτική εκδήλωση για τη μελέτη που της έχει ανατεθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως τεχνικός σύμβουλος για τη μεταλιγνιτική περίοδο (10′ Βίντεο & Φωτογραφίες)

7 Οκτωβρίου 2019
16:17

 

Στην Κοζάνη βρίσκεται, σήμερα Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, τεχνικό κλιμάκιο της Παγκόσμιας Τράπεζας, προκειμένου να ενημερώσει την Περιφερειακή Αρχή  για τη μελέτη που της έχει ανατεθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως τεχνικός σύμβουλος για την μεταλιγνιτική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για φορείς και πολίτες. Tην ίδια στιγμή έξω από το χώρο της εκδήλωσης μέλη της “Αριστερής Συμπόρευσης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας για την παρουσία της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Κοζάνη, καθώς και την  πρόταση του Πρωθυπουργού για βίαιο σταμάτημα της λιγνιτικής δραστηριότητας.

 

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.