kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: «Τα βρήκε μπαστούνια» ο δήμαρχος με το θέμα του ΟΑΠΝ;

14 Μαρτίου 2017
10:55

Αν και έχουν περάσει δέκα ημέρες από την ανακοίνωση των νέων Αντιδημάρχων στο δήμο Κοζάνης, στάσιμο παραμένει το θέμα με τους Προέδρους στα Νομικά Πρόσωπα και τις Επιχειρήσεις. Απ’ ότι φαίνεται, η δυσαρέσκεια αρκετών προσώπων, που έμειναν “εκτός” από τις Αντιδημαρχίες, συνεχίζουν να προκαλούν “πονοκέφαλο”  στον Λευτέρη Ιωαννίδη, ο οποίος προσπαθεί να εξισορροπήσει τα πράγματα, ώστε και η ανακοίνωση των νέων “Προέδρων” να μη φέρει εκ νέου “κρίση” στο εσωτερικό της  παράταξης. Στο θέμα του ΟΑΠΝ, όπου, οι περισσότεροι, αναμένουν την ανακοίνωση για την ανάληψη της προεδρίας, από τον Γιάννη Ιωαννίδη, φαίνεται πως κάτι έχει “κολλήσει”.  Αν και στο στενό περιβάλλον  του δημάρχου θεωρείται δεδομένη(;) η αντικατάσταση της Φανής Φτάκα, η καθυστέρηση στην ανακοίνωση, προκαλεί προβληματισμό και ερωτηματικά. Σε κάθε περίπτωση, όπως δείχνουν και όπως, εν τέλει, φαίνεται, ότι θα εξελιχθούν τα πράγματα, δύσκολα, η δημοτική αρχή, θα αποφύγει μια νέα κρίση.

kozan.gr

12 σχόλια

  • Ποιό ειναι το ‘στενό περιβάλλον’ που θεωρεί δεδομένη την αντικατάσταση της Φανης? Ονόματα θέλουμε για να δούμε και ποιος κάνει κουμάντο εκει μέσα!

  • Σε κρίση ειναι μονιμη ο Λευτερακης, από τοτε που ξαφνικα εγιε Δημαρχος κ δεν το πιστευε ουτ αυτος…

  • ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;

  • Ντροπη στο τοπικο συριζα που οι δυο βολεμενοι κολλητοι κοβουν και ραβουν στο δημαρχειο. Αλλα βλεπεις βρηκαν και κανουν. Ντροπη, γιατι αλλοι κουβαλησαν σταυρους και σημερα πιανουν παγκο. Ο προεδρος καλα βολευτηκε παλι. Αλλα δειτε και τους αλλους. Απο τις επιλογες που εμειναν ουδεις αναντικαταστατος.

  • ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ -ΣΥΝΗΘΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ-ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΑΡΑΤΞΗ ΤΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ Ο ΟΑΠΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ .
    ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ.ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ .
    ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΙΟ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΗ.
    ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΥΧΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΤΕ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.
    ΑΣ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΝΑ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΤΕΡΕΟΠΤΥΠΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΖΕ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ.
    ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΙΣΟΜΕΡΩΣ .

  • Πολυς ντορος για το τιποτα. Θα την αλλαξει και θα τελειωνει για να κανουμε τιποτα με τα γηπεδα των χωριων και τον αθλητισμο των παιδιων. Αρκετα με τη μανταμ να παει στην Αγγλια να κανει φανο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.