Xάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Tae Kwon Do για τον Χρήστο Καραγκούλα του Σπάρτακου Κοζάνης

7 Οκτωβρίου 2019
22:43
Κανένα σχόλιο

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για τον Σπάρτακο Κοζάνης αφού ο αθλητής του συλλόγου μας Καραγκούλας Χρήστος με την συνοδεία του προπονητή του Αποστόλη Νούκο κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, χαρίζοντας στην χώρα μας και το Ελληνικό tae kwon do το έκτο συνολικά μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην marina d’or της Ισπανίας. Η Ελληνική αποστολή μάλιστα, μετά από αυτές τις επιτυχίες των αθλητών της κατέλαβε την 3η θέση στην πανευρωπαϊκή κατάταξη.
Ο Κοζανίτης αθλητής κέρδισε με την σειρά τον Βόσνιο αντίπαλο του 15-10,τον έτερο Έλληνα της κατηγορίας στον χρυσό πόντο και ενώ ο κανονικός αγώνας έληξε 14-14, τον Τούρκο με τεχνικό νοκ αουτ 22-1 και ηττήθηκε από τον Ισπανό στον χρυσό πόντο που τελικά κατέκτησε και την κατηγορία των +65 κιλών.
Ο Σπάρτακος Κοζάνης είχε και άλλη μία συμμετοχή στην εθνική ομάδα αφού και η Κωτούλα Ευαγγελία αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής ομάδος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων στην κατηγορία των -42 κιλών. Δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να ζευγαρώσουμε τις διακρίσεις μας μιας και δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Τουρκάλας αθλήτριας. Όμως η εμφάνιση της Ευαγγελίας μόνο ελπίδες μπορεί να μας γεμίζει και πιστεύουμε πως με τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε, από την συμμετοχή της και μόνο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και με την δουλεία που γίνεται στην ομάδα του Σπάρτακου θα έρθει και για αυτήν η μεγάλη διάκριση.
Το Δ.Σ. του συλλόγου Α.Σ.ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και ο προπονητής Νούκος Απόστολος συγχαίρουν τους αθλητές τους Κωτούλα Ευαγγελία για την συμμετοχή και την πολύ καλή εμφάνιση της με την εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, και τον Καραγκούλα Χρήστο για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που ήταν και η μοναδική επιτυχία από αθλητή που ανήκει στα γεωγραφικά όρια της Β. Ελλάδος.
 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.