Πτολεμαΐδα: Συγκλονιστικές οι πράξεις Αγάπης για τη Λυδία

10 Οκτωβρίου 2019
12:19

Συγκλονιστικές είναι οι πράξεις Αγάπης για την μικρή Λυδία με ολοένα και περισσότερα Άτομα, Συλλόγους και Ομάδες, να σπεύδουν με κάθε τρόπο για να βοηθήσουν την ίδια και την Οικογένεια της, ώστε να συγκεντρωθεί το αναγκαίο χρηματικό ποσό για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία πρόκειται να υποβληθεί, εντός του Οκτωβρίου στην Αυστρία. Σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι δύο πρώτες εκδηλώσεις. Η πρώτη, αφορά στον Αγώνα Μπάσκετ, στις 7.30 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο μεταξύ των Ομάδων Φοίνικας- Αριστοτέλης με την τοποθέτηση στην είσοδο του Γυμναστηρίου ενός κουμπαρά ώστε οι φίλαθλοι να δώσουν δύναμη στην πεντάχρονη Λυδία ενώ, ο δεύτερος κουμπαράς θα τοποθετηθεί στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοβούνου θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο « Δεν λησμονώ πατρίδα μου».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

8 σχόλια

  • Ρε παιδιά, 60 χιλιάρικα ζήτησαν οι άνθρωποι για να κάνουν την εγχείρηση του παιδιού, όχι 60δις. Το πρωί μέτρησα πάνω από 200 σημεία με κουμπαράδες, από ένα πενηντάρικο να βάλουν όλοι αυτοί μαζεύτηκε το ποσό. Ας σταματήσουμε τις υπερβολές πια.
    Να ευχηθώ δύναμη και κουράγιο στους γονείς και καλή τύχη στη μικρούλα. Και ένα μπράβο στους δυτικομακεδόνες που αν και υπερβολικοί έδειξαν για άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά τους.

    • Χίλια μπράβο στον κόσμο που για πολλοστή φορά βοηθάει ένα μικρό παιδί που το έχει ανάγκη πρώτον κ δεύτερον δν υπάρχει ποτέ υπερβολή σε τέτοια θέματα όσα χρήματα κ αν μαζευτούν είναι καλύτερα για την μικρή Λυδία. Καλό κουράγιο κ υπομονή στην οικογένεια, όλα θα πάνε καλά.

      • 1δις μπράβο στον κόσμο για την αλληλεγγύη που δείχνει στους γονείς της μικρούλας, αλλά είναι τέτοιο το ποσό που δεν χρειαζόταν τόσο μεγάλη διασπορά. ΞΓια μένα είναι λάθος ο τρόπος με τον οποίο γίνεται ο έρανος και τον λόγο σας τον εξήγησα πιο πάνω. Αλλά εγώ είμαι ένας τσιγκούνης και μπορεί να κάνω και λάθος. Εύχομαι να κάνω λάθος.

    • Αγαπητέ φίλε Όταν έχεις τέτοια περίπτωση ποτέ δεν ειναι αρκετό…πάντα κάτι παραπάνω θα προκύψει.
      Καλύτερα μέτρα την ευαισθησία των συμπολιτών και την αγάπη προς τον πλησίον και όχι τους κουμπαραδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.