kozan.gr: Πρώτη δημόσια αντιπαράθεση Ζευκλή – Κοσμίδη: “Καλό θα είναι ο δήμαρχος να συμμορφωθεί λίγο και δεν μπορεί να πετάξει κανέναν έξω από την αίθουσα. Λιγάκι σεβασμός κι όχι τόσο πολύ αλαζονεία”

10 Οκτωβρίου 2019
20:47

“Βιάζεσαι πάρα πολύ και πετιέσαι συνέχεια κι αν ήμουν πρόεδρος (του δημοτικού συμβουλίου) θα έφευγες κι από την αίθουσα”, είπε ο Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, απευθυνόμενος, στην Χρυσούλα Μαρκούση, δημοτική σύμβουλο με την παράταξη “Ενεργοί Πολίτες” του Δημήτρη Κοσμίδη, η οποία, θεωρώντας πως ο δήμαρχος δεν απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσε, επέμενε με νέα παρέμβασή της, προκαλώντας την ενόχληση του Δημάρχου. Στη μεταξύ τους αντιπαράθεση προστέθηκε κι ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δ. Κοσμίδης, ο οποίος κι είπε: “Καλό θα είναι ο δήμαρχος να συμμορφωθεί λίγο και δεν μπορεί να πετάξει κανέναν έξω από την αίθουσα. Λιγάκι σεβασμός κι όχι τόσο πολύ αλαζονεία”. “Yπάρχει κανονισμός. Nα μάθετε τον τηρείτε”, του ανταπάντησε ο Χ. Ζευκλής.

kozan.gr

4 σχόλια

    • Κι ο Ζευκλης να σεβεται τις γυναικες γιατι αν απευθυνοταν σε αντρα δεν νομιζω να μιλουσε τοσο προσβλητικα.

  • Με αυτά που λέει ο Ζευκλης (αν ήμουν πρόεδρος θα έφευγες κι από την αίθουσα ) αδειάζει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου .,,Ζιμπιλιδη έχει το νου σου!

  • Καλά της έκανε, Αντε γιατί πεταζετε συνέχεια… είδαμε τι έκανες εσύ με τον Λαμπροπουλο.γιατι δεν τα έλυσες όλα τα προβλήματα του τόπου όταν σου δόθηκε η ευκαιρία;; και τώρα θες να λύσει ο Ζευκλης με ενα ένα μήνα δήμαρχος.. Κάνε μας τη χάρη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.