kozan.gr: Με Μαργαρίτη Σχοινά & Στέλιο Κυμπουρόπουλο συναντήθηκε, στις Βρυξέλλες, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης

10 Οκτωβρίου 2019
21:01

 

Συνάντηση – συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για ζητήματα που αφορούν τη Δυτική Μακεδονία, με το νέο αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά, είχε σήμερα Πέμπτη 10/10, στις Βρυξέλλες ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες συμμετέχοντας στην ελληνική αποστολή που παρουσίασε στην Κομισιόν, ένα ιδιαιτέρως φιλόδοξο σχέδιο με επίκεντρο το υδρογόνο, ως μια από τις βασικές πρωτοβουλίες για τη μετάβαση στη μεταλιγνιτική εποχή, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της δικής μας Περιφέρειας, που  μαζί με τις Περιφέρειες της Αραγονίας (Ισπανία), του Μπολζάνο (Ιταλία) και της Βόρειας Ολλανδίας (Ολλανδία), συμμετέχουν στη γενικότερη συζήτηση για την καθαρή ενέργεια και το υδρογόνο. Η παρουσίαση της πρότασης στις Βρυξέλλες αποτελεί την αφετηρία μιας προσπάθειας συγκέντρωσης επενδυτικού ενδιαφέροντος, αλλά και διερεύνησης της δυνατότητας απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων για την υλοποίηση του έργου. Ο κ. Κασαπίδης, στο πλαίσιο των επαφών που είχε στις Βρυξέλλες, συνάντησε τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο, με τον οποίον συζήτησε για θέματα περιφερειακής ανάπτυξης και κοινωνικής μέριμνας για τα άτομα με αναπηρία.

kozan.gr

9 σχόλια

  • Ο κύριος Κασαπίδης κάποτε μας έλεγε να βάλουμε τριαντάφυλλα. Την προεκλογική του εκστρατεία την στήριξε στο γεγονός ότι μπορεί να μην έχει να παρουσιάσει τίποτα σαν έργο στα 16 !!!!!! χρονιά βουλευτής αλλά έφερε τα τριαντάφυλλα ( αρωματικά φυτά ). Ρωτήστε λοιπόν τους τριανταφυλοπαραγωγους και γενικά τους παραγωγούς αρωματικών φυτών εάν είδαν ένα ευρώ στην τσέπη τους η εάν επένδυσαν χρήματα και μετά από μερικά χρόνια κατάστρεψαν τις καλλιέργειες τους γιατί ήταν μια `φούσκα` απατεωνιά. Ο ίδιος κύριος τώρα μας λέει για το επένδυσης στην τεχνολογία υδρογόνο , θα μας πουλήσει το παραμύθι για μερικά χρόνια ώσπου να αποδειχτεί και αυτό ασύμφορο και αυτός θα παραμείνει στην εξουσία. Ευτυχώς ο άλλος έκανε πλάτες στον Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών και σε βγάλαμε αλλιώς επειδή σε εκδίωξε το κόμμα θα αναγκαζόσουν να δουλέψεις τα τριαντάφυλλα και θα έβλεπες ότι με τα παραμύθια δεν μπορείς να επιβιώσεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.