kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Γεμάτη η αίθουσα του Κινηματογράφου Αχίλλειον για την προβολή της ταινίας “Παύλος Μελάς” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

13 Οκτωβρίου 2019
12:02

 

Με την ευκαιρία της επετείου του θανάτου του Παύλου Μελά, στις 13 Οκτωβρίου 1904, η ιστορική κινηματογραφική ταινία του Φίλιππου Φυλακτού με πρωταγωνιστή τον Λάκη Κομνηνό, προβλήθηκε, το πρωί της Κυριακής 13/10/2019 στον Κινηματογράφο Αχίλλειον στην Πτολεμαΐδα. H διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν του συλλόγου Ευνομία και της ομάδας στο facebook Πτολεμαίοι Μακεδόνες. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

 

25 σχόλια

  • Εσείς οι αγράμματοι σουρδοι που σχολιάζετε βουτάτε τη γλώσσα σας πρώτα στο μυαλό σας κ μετά να μιλάτε!Οι ιστορία μας επαναλάμβανετε με κάποιο τρόπο μέσω των ταινιών κ μας υπενθυμίζει πως είμαστε ελληνες αλλά που να ξέρετε εσείς. Τα ραγκουτσαρια κ τα καρναβάλια σας μείναν!

    • Χαλαρωσε Κατερινιω…. μια ταινια ειδατε με τον Λακη Κομνηνο την οποια και βαφτισατε και απο μονοι σας εσεις οι 100? 200? οσοι ειστε τελος παντων… Πτολεμαιοι Μακεδονες ως ”απαγορευμενη” τιποτα παραπανω! Η Βορεια Μακεδονια θα εξακολουθησει να λεγεται Βορεια και ο Κουλης σας δουλεψε ψιλο γαζι αν δεν το χεις πληροφορηθει μαθε το! Καληνυχτα!

      • Σκοπιανοτσολιά βγήκες από την τρύπα σου; Έφαγες μπόλικο σανό από τον Ζάεφ, γι’αυτό πήγαινε στα Σκόπια που τα βαφτίσατε “Βόρεια” να κάνεις παρέλαση μόνος σου με κόκκινη περικεφαλαία ως απευθείας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

        • Εσυ εφαγες τον σανο που σε ταισε ο Κουλης ρε υπνε… τι να μου πεις τωρα? Τολματε και μιλατε απο πανω ρε πατριωτακια της οκας που σας πηραν χαμπαρι ολοι? 100 γραφικοι δεητζηδες πουλατε φυκια για μεταξωτες κορδελες και δηθεν πατριωτιλικια προσπαθειτε να βγαλετε την εικονα του δηθεν ακομματιστου παραεξω ενω σας ξερουν ακομα και οι πετρες με ποιους ειχατε και εχετε παρε δωσε.. και τοσα χρονια ησασταν εξαφανισμενοι , εμφανιστηκατε απ το 2015 και εδω..και το παιζετε τωρα τι? Οι νεοι Παυλοι Μελαδες?
          Αχαχαχαχα…ελα…πηγαινε να ψωνισεις κανενα φθηνο προιον στα Μπιτολα αγορινα μου και μετα μιλα για την μακεδονια ξερεις εσυ.

    • Άν άνοιγες κανένα βιβλίο ιστορίας ή έβλεπες την ιστορική ταινία θα διαπίστωνες ότι ο Παύλος Μελάς είχε συγκεκριμένη αποστολή και οδηγίες να μην εμπλακεί σε μάχες! Άλλος ήταν ο ρόλος του.

    • Προς το παρον το ξυδακι πιες το εσυ και οι υπολοιποι γραφικοι Πτολεμαιοι Μακεδονες βολεμενοι
      που ψηφισατε Κουλη και σας δουλεψε ψιλο γαζι
      και δεν λετε τιποτα απολυτως τωρα , μονο οσο υπηρχε ο Συριζα ησασταν λαληστατοι , κανα συλλαλητηριο θα κανεις ρε πατριωτη? Πριν η μετα απ τα Μπιτολα που θα πας για φθηνα ψωνια , αντε περιμενουμε 😉

      • Σκοπανοτσολια έχεις καταντήσει γραφικός. Μόνος σου έμεινες να τρως το σανό του Ζάεφ που σε δούλεψε κανονικά και ούτε τήρησε το προσύμφωνο. Πήγαινε λοιπόν στα Σκόπια που έχει καρναβάλια, να κάνεις παρέλαση παριστάνοντας τον αυθεντικό απόγονο του Βουκεφάλα!!!

        • Πατριωτη της οκας…πηγαινε να ψωνισεις απ τα Μπιτολα φθηνα προιοντα και μετα κουνα σημαιες στους δρομους παρεα με τους αλλους 99 φιλους σου για την μακεδονια εγινε? Α να γεια σου! Εμενα δεν με ταισε σανο κανενας… εξ αρχης ημουν και θα ειμαι υπερ της Συμφωνιας
          εσυ και οι αλλοι 100 μια χαρα το φαγατε και αμασητο απ τον φιλο σας τον Κουλη που τωρα θα την σεβαστει. Περαστικα σου και περνα καμια μερα απ την πλατεια πριν η μετα απο κανενα συλλΑΛΗΤΗΡΙΟ (αν υποθεσουμε οτι σας πιασει ποτε ξανα το πατριωτικο σας δαιμονιο) να σε κερασουμε ξυδακι

  • Δηλαδή , αυτή η εκδήλωση δεν είναι το ίδιο σημαντική ; δεν είναι το ίδιο αγωνιστική; Κάπου το΄χασες το κορμι πατριώτη …. Ο αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται είτε με σάς , είτε χωρίς εσάς … Είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με ΝΔ … Αυτό σας τσούζει … και το ξύδι φαίνεται ποιός το πίνει σφηνάκι ….

  • Θα μπορούσε μια συνθήκη να δημιουργεί κανόνα Δικαίου που να ρυθμίζει τις σχέσεις δύο λαών, αν με δημοψηφίσματα την αποδεχθούν αβίαστα και οι δύο λαοί. Αλλά με δυο αποφάσεις κοινοβουλίων, προκλητικά και εξόφθαλμα «μαγειρεμένες» (με αντιπαροχές υπουργοποιήσεων, ομολογημένους χρηματισμούς και ωμή τρομοκρατία) δεν προσλαμβάνει το κουκλοθέατρο των Πρεσπών κύρος Διεθνούς Δικαίου.

    Oι πραγματικοὶ Ἕλληνες και ιδιαίτερα οι Μακεδόνες ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα ονομάσουν Μακεδόνες τους σλάβους.
    Η ὑπογραφὴ τῆς ἰσχνῆς πλειοψηφίας 153 βουλευτῶν ποὺ μὲ κατάχρηση ἐξουσίας πῆγε κόντρα στὴν ἐκπεφρασμένη βούληση τοῦ κυρίαρχου Ἑλληνικοῦ λαοῦ δὲν μπορεῖ παρὰ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.