kozan.gr: Αναφορά για εμφάνιση λύκων στον ποδηλατόδρομο μεταξύ Κοζάνης – Καρυδίτσας – Τι αναφέρει ο πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. Κοντοβουνίου Παναγιώτης Καραχρήστος

13 Οκτωβρίου 2019
22:12

Αναφορά για εμφάνιση λύκων, βράδυ Κυριακής 13/10, στον ποδηλατόδρομο μεταξύ Κοζάνης – Καρυδίτσας, από τον πρώην πρόεδρο της Τ.Κ. Κοντοβουνίου Παναγιώτη Καραχρήστο. Όπως γράφει ο ίδιος: “Πριν λίγο κόντεψα να χτυπήσω με το αυτοκίνητο δύο λύκους στη μέση περίπου του ποδηλατόδρομου Κοζάνης-Καρδίτσας πιο πάνω από την αποθήκη οικοδομικών υλικών του Δημουδιά κάτι κυνηγούσαν δεν πρόλαβα να δω τι ήταν και πετάχτηκαν μπροστά μου. Στο σημείο που τους είδα πεζοί,ποδηλάτες και παιδιά μπορεί να κινδυνεύσουν ανά πάσα στιγμή. Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι το θέμα είναι πολύ σοβαρό”.

14 σχόλια

  • Είναι αλήθεια, πιο πάνω από το θερμοκηπίο του Τσαμπουρη προς τα σπίτια κάτω από το δρόμο στην Αιανής
    Χθες βράδυ ακουγόταν ουρλιαχτα

  • Για λύκους δεν ξέρω, αλλά ένα πρωινό μέτρησα 13 σκυλιά. Και φυσικά παλιότερα έπαθα ζημιά στο αυτοκίνητο γιατί αγέλη σκυλιών πετάχτηκαν στο δρόμο, το ένα κυνηγούσε το άλλο. Και μην μου πείτε ότι πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί, αυτό εξυπακούεται, πήγαινα με 70 – 80 στο πρώτο σκυλί που πετάχτηκε πάτησα φρένο, το δεύτερο το απέφυγα, το τρίτο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

  • Δημαρχε δε ξερω τι θα κανεις! Κανε κατι ομως πριν συμβει κατι. Ας πουμε να βρουμε τους λυκους! Που πανε τωρα?

  • Οι λύκοι δεν επιτίθενται σε ανθρώπους, φοβούνται… Πρέπει όμως να απομακρύνουν. Τα σκυλιά είναι πιο επικινδυνα.

  • Οι αγέλες σκυλιών συχνά είναι επικίνδυνες και επιτίθενται σε ανθρώπους, οι λύκοι ποτέ. Φοβούνται πάρα πολύ τους ανθρώπους, συνήθως κυνηγούν αγριογούρουνα που είναι και η αγαπημένη τους τροφή.

      • Και που ξερεις οτιηταν λυκοι εισαι ειδικος ή τρως κουτοχορτο. που ξερεις οτι δεν ηταν σκυλια. αντε βρε μην τρωτε αμασητα οτι σας λενε

  • εγώ τρέχω συνέχεια στο δρόμο αυτό, λύκο δεν είδα!! Τσομπανόσκυλα πολλά. Τώρα αν ήταν 12 το βράδυ το περιστατικό τι να πω!!

  • λυκοι ειναι παιδια τους ειδα πολλες φορες….εχουν φωλια στο βουνο της λευκοβρυσης…..λιγο προσοχη σε ολλους δεν βλαπτει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.