Ανακοίνωση – Καταγγελία της ΑΕΠ Ποντίων: “Ο προπονητής της Κοζάνης Παντελής Καπετάνος, με χυδαίες εκφράσεις κατά της ομάδας μας, προέτρεψε τον αντίπαλο της ΑΕΠ, ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ Λευκάδας, να νικήσει”

13 Οκτωβρίου 2019
22:39

4η αγωνιστική σήμερα, τέσσερις συνεχείς επιτυχίες για την ΑΕΠ Κοζάνης, που φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ´ εθνικής κατηγορίας στον τέταρτο όμιλο και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι αυτό. Περισσότερη υπερηφάνεια όμως αισθανόμαστε για το ήθος και την αξιοπρέπεια που εκπέμπουν οι παίκτες , η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση της ομάδας. Για εμάς το ποδόσφαιρο είναι αθλητισμός ευγενείς άμιλλα και κυρίως πολιτισμός. Με αυτές τις αξίες πορευτήκαμε και πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύαμε ότι αυτό είναι αυταπόδεικτο και δεδομένο. Αποδεικνύεται όμως ότι τελικά είναι προσόν. Για κάποιους άλλους δεδομένη είναι η μικρότητα και η μικροψυχία και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον προπονητή του φίλου σωματείου Κοζάνης Παντελή Καπετάνο, ο οποίος στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων και μη αντιλαμβανόμενος την παρουσία μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΠ, προέτρεψε τον αντίπαλο της ΑΕΠ, ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ Λευκάδας να νικήσει, με χυδαίες εκφράσεις κατά της ομάδας μας, εκφράσεις που ντρεπόμαστε ακόμη και να τις αναφέρουμε. Σε ερώτηση του μέλους μας αν ντρέπεται γι αυτά που λέει, η απάντηση ήταν «να ντρέπεστε εσείς». Το περιστατικό θα μπορούσαμε ακόμη και να το αγνοήσουμε, αν ο κύριος αυτός δεν διαμόρφωνε χαρακτήρες, συνειδήσεις και προσωπικότητες, αθλώντας παιδιά μικρών κατηγοριών.

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

Αθλητική_Ένωση_Ποντίων

9 σχόλια

  • Η ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗΣ

    ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ?ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΚΟΖΑΝΗ?ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΑΟΥΤΛΑΡΙΑ?

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.- ΑΣ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ,,,,,,

    Η ΓΑΛΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???

  • Είναι κρίμα, αν είναι έτσι τα πράγματα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, να εκφράζεται χυδαία ο προπονητής της ομάδας της Κοζάνης για την ομάδα ΑΕΠ που αυτή την στιγμή εκπροσωπεί επάξια τον νομό μας στην Γ Εθνική

  • απλά πράγματα. η ΑΕΠ Β και η Κοζάνη Γ. Πάλι από κάτω η Κοζάνη!!
    Ηρεμος ο προπονητής της Γαλατινης χωρίς ανακοίνωση ο Πατρας. είμαστε μια ωραία ατμοσφαίρα!

  • Αποδοτικός ο τρόπος που χεριστηκατε μια συζήτηση καφενείου όμως ταυτόχρονα και πολύ επικίνδυνος .μας γυρίζετε πολλά χρόνια πίσω καλλιεργώντας αντιθέσεις του παρελθόντος .συνεχιστε την πολύ καλή πορεία που έχετε στα γήπεδα και ο κόσμος θαρθει να σας δει .ειναι κρίμα να χάιδευεται τα ταπεινά ένστικτα των πολιτών και να περιχαρακώνεται την ομάδα .

  • Αν το εκανες Καπετάνε ντροπή .Αν όχι τότε οφείλεται συγνώμη.Καλό θα ήταν ο Καπετάνος να πάρει θέση.Μιά δημόσια συγνώμη με ανακοίνωση θα ήταν το καλύτερο.Οι άνθρωποι που παραδέχονται τα λάθη τους έχουν αξία.Αλλιώς…

  • Τελικα θα φαινοταν καποια στιγμη.. μας παρουσιαζαν οτι ειχαν καλες σχεσεις οι δυο ομαδες αλλα.. και μιλαμε για ομαδες η μια Γ’ εθνικη και η αλλη Α’ τοπικο!! Ασχοληθείτε με κατι σοβαρο..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.