Δυτική Μακεδονία: Σύσκεψη για τη μετεγκατάσταση Ακρινής και Αναργύρων

15 Μαρτίου 2017
10:55

 Η επιτάχυνση των διαδικασιών μετεγκατάστασης των οικισμών Ακρινής Κοζάνης και Αναργύρων Φλώρινας και η έκδοση του σχετικού προεδρικού διατάγματος, θα βρεθούν στο επίκεντρο της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15/03/2017 στις 16:00 στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, οι αντιπεριφερειάρχες Κοζάνης και Φλώρινας, ο αντιπεριφερειάρχης ενέργειας, οι δήμαρχοι Κοζάνης και Εορδαίας, οι πρόεδροι και τα τοπικά συμβούλια Ακρινής και Αναργύρων και εκπρόσωποι της ΔΕΗ.

ΕΡΤ Κοζάνης

3 σχόλια

  • Πριν κάποια χρόνια που οι Ακρινιωτες έκλειναν τις ταινίες απαιτώντας μετεγκατάσταση έκαναν άτυπη συμφωνία με τη ΔΕΗ να τους πάρουν μόνιμους και όλα καλά!Τώρα που βολεύτηκαν απαιτούν παλι μετεγκατάσταση!Μπράβο,πλήρωνε ΔΕΗ πλήρωνε Έλληνα….

  • Η μετεγκατάσταση ήταν, είναι και θα είναι πάγιο αίτημα των κατοίκων της Ακρινής. Τα οφέλη της Δ.Ε.Η από τα εδάφη του χωριού είναι πάρα πολλά και η ζωή πλέον τόσο κοντά στα ορυχεία απάνθρωπη. Αν τώρα εσύ Λάζαρε λυπήθηκες, για τα έξοδα του κράτους, για ένα τέτοι έργο, είσαι ή ανεγκέφαλος ή βαλτός.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.