Δραστηριότητα και συναντήσεις της Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπης Βέττα (Δελτίο τύπου)

15 Οκτωβρίου 2019
17:37

 

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας ενώ, παράλληλα, πραγματοποίησε μια σειρά επαφών με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή παρακολούθησε τις εκδηλώσεις που έγιναν στην Κοζάνη για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικόλαο Σαρρή, ενώ συμμετείχε σε διευρυμένη σύσκεψη με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Το Σάββατο συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, έπειτα παρακολούθησε την ενημερωτική εκστρατεία για παιδιά και ενήλικες «Μαζί για την ασφάλεια μας» που διοργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, ενώ το απόγευμα παρευρέθηκε στην 11η συνάντηση χορωδιών που διοργάνωσε η Θρακική Εστία Εορδαίας και ο Σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας.

Την Κυριακή επισκέφθηκε την Εράτυρα όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Γεώργιο Βάρκα, ενώ στη συνέχεια είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Δήμαρχο Σερβίων κ. Χρήστο Ελευθερίου.

Την Δευτέρα, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σιάτιστας κ. Χρήστο Ζευκλή ενώ επισκέφθηκε και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας όπου μίλησε με τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τον Διευθυντή Χρήστο Κουτσογιώτα. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας» κ. Μάκη Μπότσκαρη και τον Πρόεδρο των Εκτροφέων κ. Αθανάσιο Λάγγα.

Τέλος, το πρωί της Τρίτης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Εορδαίας ενώ το μεσημέρι αναχώρησε για την Αθήνα με σκοπό να παρευρεθεί σε εκδήλωση προώθησης που πραγματοποιεί ο Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης.

10 σχόλια

  • Καλά κάνει η βουλευτής και βγάζει δελτίο τύπου..

    Τουλάχιστον κυκλοφορεί στον τόπο που την εξέλεξε βουλευτή..
    Το ίδιο κάνει και ο Παπαδόπουλος, τιμάει το αξίωμα του στην περιοχή που τον εξέλεξε..

    Αν είναι να γκρινιάζουμε, ας το κάνουμε για τους βουλευτές που βγήκαν και εξαφανίστηκαν εν μία νυκτί από την περιφέρεια τους.

    Μόλις πλησιάζουν οι επόμενες εκλογές όσοι ήταν υποψήφιοι θα επανεμφανιστούν για να ζητήσουν πάλι την ψήφο μας και δε θα τους έχουμε δει ούτε μια φορά σε ένα καφέ ή τυχαία στο δρόμο ολόκληρη την τετραετία.

    Τρανό παράδειγμα ο ουρανοκατέβατος Ακριτίδης, ήρθε, είδε, δεν εξελέγη, τσίμπησε θέση, θα τον ξαναδούμε επίσης στις επόμενες εκλογές και στο μεσοδιάστημα δε θα εμφανιστεί καθόλου λογικά..

    Να μη κατηγορούμε λοιπόν την Αθήνα, αφού Αθηναίους ψηφίζουμε..

  • Καλά να πάθετε νεοέλληνες.
    Εμείς που δουλεύουμε μια ζωή σε χειρονακτικές εργασίες και δεν ψηφίσαμε ποτέ θασοκ νουδου και ψυριζα,άραγε τι φταίμε???
    Καλά να πάθουμε λοιπόν και μεις που δεν τους στέλνουμε εις τον αγυριστον

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.