kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, για όλους τους δημότες, από τη Δημοτική Αρχή Σερβίων – Θα παρουσιασθεί η οικονομική κατάσταση, η αναλυτική εικόνα του δήμου (μετά το διαχωρισμό από το Βελβεντό), καθώς το νέο σήμα κι η νέα ταυτότητα του Δήμου Σερβίων

16 Οκτωβρίου 2019
13:50

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, πιθανότατα, στις 27 Οκτωβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση, για όλους τους δημότες, από τη Δημοτική Αρχή Σερβίων, όπου θα παρουσιασθεί, το τι παρέλαβε η νέα διοίκηση του δήμου, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά – ταμείο, η αναλυτική εικόνα του δήμου, μετά το διαχωρισμό από το Βελβεντό, καθώς και το νέο σήμα κι η νέα ταυτότητα του Δήμου Σερβίων.

Η Χύτρα

 

2 σχόλια

  • Όταν εννοείται σήμα τι εννοείται; Υπάρχει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου και έγκριση από την επιτροπή του ΥΠΕΣ;

  • Συγχαρητήρια!!!!!!!!! κ. Δήμαρχε
    Να μάθουμε και εμείς πια ακριβώς είναι η κατάσταση του Δήμου μας
    Είμαστε μαζί σου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.