kozan.gr: Γ. Ζεμπιλιάδου για το έργο της σήραγγας της Κλεισούρας: “Είναι ένα έργο 70 εκ. ευρώ που θα δεσμεύσει – ακόμη και με την έκπτωση – το σύνολο των πόρων που υπάρχουν για οδικά έργα στο περιφερειακό επιχειρησιακό μας πρόγραμμα – Αν η προτεραιότητα της Περιφέρειας είναι να να κάνει μια εσωτερική σύνδεση δύο περιοχών, που οι οικονομίες τους είναι σε ύφεση, είναι ένα δεδομένο. Αν η προτεραιότητά της  είναι η εξωστρέφεια της Περιφέρειας, προκειμένου να μπει σε αγορές, για να στηρίξει την οικονομία της,  τότε δεν καταλαβαίνουμε την επιλογή αυτή” (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου 2019
16:45

 

Για την υποβολή πρότασης στον Άξονα 7, στο πλαίσιο σχετικής πρόσκλησης που αναμένεται να εκδοθεί από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για το έργο με τίτλο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: ΤΜΗΜΑ ΡΕΜΑ ΚΩΤΟΥΡΗ – ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΣΗΡΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ.”, ρωτήθηκε πριν από τη σημερινή συνεδρίαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, η επικεφαλής της παράταξης “Ελπίδα” Γ. Ζεμπιλιάδου, η οποία κι είπε: “Είναι ένα έργο 70 εκ. ευρώ που θα δεσμεύσει ακόμη και με την έκπτωση  το σύνολο των πόρων που υπάρχουν για οδικά έργα στο περιφερειακό επιχειρησιακό μας πρόγραμμα. Εμείς θα θέσουμε δύο βασικά ερωτήματα στην Περιφερειακή Αρχή. Πρέπει να μας πει ποιες είναι οι προτεραιότητές της. Αν είναι να να κάνει μια εσωτερική σύνδεση δύο περιοχών, που οι οικονομίες τους είναι σε ύφεση, είναι ένα δεδομένο. Αν η προτεραιότητά της  είναι η εξωστρέφεια της Περιφέρειας, προκειμένου να μπει σε αγορές, για να στηρίξει την οικονομία της,  τότε δεν καταλαβαίνουμε την επιλογή αυτή”.

H κα Ζεμπιλιάδου, συμπλήρωσε ακόμη, πως εκκρεμεί η απόφαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ και την απολιγνιτοποίηση

18 σχόλια

  • Όσο περισσότεροι δρόμοι οδηγούν στη “Ρώμη” τόσο το καλύτερο για το μέλλον ενός τόπου. Η Καστοριά χρειάζεται να ξεφύγει από την απομόνωση, υπάρχει πολύς κόσμος που δηλώνει ότι δεν έρχεται σε επαφή (εμπορικά, τουριστικά κτλ.) λόγω της κατάστασης του συγκεκριμένου οδικού δικτύου. Αλήθεια, για την Κοζάνη γιατί δεν ξέρετε να θέσετε τέτοια “διλήμματα” κ. Ζεμπιλιαδου;
    Αυτά να τα θυμηθείτε στις επόμενες εκλογές.

  • Η φωνή της λογικής στην περιφέρειά μας.ΖΟλα τα άλλα περί σήραγγας είναι πολιτικαντισμοί , λαϊκισμοί και άγνοια της πραγματικότητας.Αλοιμονο αν η περιφερειακή αρχή αρχίζει έτσι την θητεία της.

    • Οτιδήποτε δεν συμφέρει την Κοζάνη είναι λαικισμοί και άγνοια της πραγματικότητας. Η ανάπτυξη στενοκέφαλε συμπολίτη της Πτολεμαίδας και της Καστοριάς τελικά συμφέρει και την Κοζάνη.Αλλά θέλει νιονιό για να το καταλάβει κάποιος.

  • Τι λες ρε κακομοιρη 17-02,ετσι ειναι η φωνη της λογικης;Η ζεμπιλιαδου αλλα μας ελεγε προεκλογικα εδω στην καστορια,τωρα βαζει εμποδια.Περιφερεια δεν ειναι μονο η κοζανη,το εργο ειναι ωριμο,το θελουμε χρονια ας τολμησει η κυρια να βαλει φρενο.

    • Βρε κακομοίρη , εσύ ,ολόκληρος κάθετος άξονας της Εγνατίας περνάει από το χωριό σου ,η σήραγγα σου έλειπε?

    • Η Ζεμπιλιάδου δεν μίλησε για Κοζάνη αν την άκουσες! Είπε οτι δεν ειναι αυτό το έργο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η καστορια ! Και προεκλογικά τα ίδια έλεγε ! Όλα τα έργα ειναι καλά αλλά να μπουν προτεραιότητες . Η Καστοριά πρέπει να ενισχύσει τον τουρισμό της και τη γούνα τι να παει να κανει στην Πτολεμαιδα τωρα που κλείνουν τα εργοστάσια . Αφού έχουμε την Εγνατια τι ανοησίες ειναι αυτές

  • Αυτα τα εργα φερνουν ψηφους ομως.. Θα κανουν το εργο και μετα θα φυγουν ολοι οι ντοπιοι γιατι δεν εχουν δουλειες..

      • Να πας απο τον κάθετο να βγεις στην Εγνατία και να πας Πτολεμαιδα . Έτσι κι αλλιώς κλεισούρα αυτος ο δρόμος δεν βγάζει

        • Βρε άσχετε για να πας Καστοριά από Πτολεμαΐδα περνάς από Κλεισούρα. Άνοιξε κανένα χάρτη να ξεστραβωθείς. Ζητάς να κάνω το γύρο της Δυτικής Μακεδονίας, Κοζάνη, Σιάτιστα, Νεάπολη και να πληρώσω διόδια ενώ υπάρχει δρόμος απευθείας;

          • Για να μην πληρώσεις διόδια θα κάνουμε δρόμο 70 εκ ευρώ; Φοβερή λογική… και αν σε ακούσει κανεις που δεν ξέρει θα νομίζει οτι θα κάνεις το γύρο του κόσμου! Μια κουτσουλιά είναι η Δυτική Μακεδονία και με τις ταχύτητες στην Εγνατία που είναι μεγαλύτερες ο χρόνος θα είναι ίδιος. . Ρώτησες πόσο κοστίζει βα πανε τα ροδάκινα και τα μήλα στην Αθήνα στις μεγάλες αγορές; Μάλλον εσύ εισαι ο άσχετος

          • Η σύραγγα θα γίνει και θα πεις και ένα τραγούδι, ήδη ψηφίστηκε, τραγούδα τώρα καημένε σούρδε…

        • Και εσύ να πας Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης. Γιατί δεν κάνεις και μια βόλτα στη Συρία; Τι θες να πας απευθείας;

  • 7=21 κοιμησου και λιγο που επιασες το πληκτρολογιο να υπερασπιστεις τους ανικανους ζεμπιλιαδου-καρυπιδη.Ευτυχως τους στειλαμε στο περιθωριο.Μπραβο στην ομαδα κασαπιδη που τρεχουν τετοια εργα.

    • Όταν μιλάς γιατην Ζεμπιλιάδου να είσαι πολύ προσεκτικός. Προσυπογράφω κάθε λέξη από όσα είπε. Ο Καρυπίδης έπρεπε να γίνει αντιπολίτευση για να καταλάβει ότ η Ζεμπιλιάδου είχε δίκιο. Θα το καταλάβει και ο Κασαπίδης αλλά θα είναι αργά.

  • 12-24 αλλα μας ελεγε προεκλογικα στην καστορια για την σηραγγα,ευτυχως δεν την πατησαμε,τωρα πεσανε οι μασκες.Ελπιζω να πηρε το μαθημα της απο τις τελευταιες εκλογες και να κατσει σπιτι της την επομενη φορα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.