kozan.gr: Δημήτρης Μπράτης αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ από την Κοζάνη: «Δεν θα δεχτούμε καμιά ιδιωτικοποίηση της κοινωνικής ασφάλισης. Η προηγούμενη κυβέρνηση έκρυβε τα εκκαθαριστικά σημειώματα» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

16 Οκτωβρίου 2019
20:21

Τοπική εκδήλωση ενημέρωσης στελεχών των τεσσάρων Νομαρχιακών Τμημάτων Δυτικής Μακεδονίας της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποίησε το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ, σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δημήτρης Μπράτης, αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ τόνισε, «Το πολύκεντρο είναι ένα σημαντικό όργανο της ΑΔΕΔΥ, το οποίο κατά καιρούς κάνει στοχευόμενες επιστημονικές έρευνες και μελέτες. Πρόσφατα έγινε μια μελέτη για το προσφυγικό». Ο κ. Μπράτης μίλησε για τον Νόμο Κατρούγκαλου, αλλά και άλλα θέματα των υπαλλήλων, σημειώνοντας: «Δεν θα δεχτούμε καμιά ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης», ενώ για τα εκκαθαριστικά είπε πως η προηγούμενη κυβέρνηση «τα έκρυβε». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης «Δράσεις ενίσχυσης της επιχειρησιακής και διοικητικής ικανότητας των δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020».. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των συνδικαλιστικών στελεχών της ΑΔΕΔΥ Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με τις δράσεις της υπό υλοποίησης Πράξης και η προσέλκυση ενδιαφερομένων για συμμετοχή στα προγράμματα επιμόρφωσης που θα υλοποιηθούν.

Θανασής Τέγος



2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.