O Π. Κουκουλόπουλος για την απόφαση του Π.Σ. Δ. Μακεδονίας να δεσμεύσει 70 εκ ευρω για την κατασκευή της σήραγγας Κλεισούρας: “Αντί να προτάξουμε τους δρόμους που φέρνουν πιο κοντά τα προϊόντα μας στις αγορές και τους επισκέπτες στα χιονοδρομικά και τα μουσεία μας επιλέγουμε να επικοινωνούμε πιο γρήγορα μεταξύ μας”

16 Οκτωβρίου 2019
23:30

Το περιφερειακό συμβούλιο Δυτ Μακεδονίας αποφάσισε να δεσμεύσει 70 εκ ευρω για την κατασκευή της σήραγγας Κλεισούρας. Με απλά λόγια πρόταξε ενα έργο ενδοεπικοινωνίας έναντι έργων οπως ο Ε65 και ο άξονας 10 (Λάρισα-Μοναχο) που εξυπηρετούν την εξωστρέφεια των ΠΕ Γρεβενών-Καστοριάς και Κοζανης-Φλώρινας αντίστοιχα. Το κορυφαίο θεσμικό όργανο της περιοχής αποφασίζει ως να μην αντιλαμβάνεται τις δραματικές εξελίξεις για το μέλλον της Δυτ Μακεδονίας. Αντί να προτάξουμε τους δρόμους που φέρνουν πιο κοντά τα προϊόντα μας στις αγορές και τους επισκέπτες στα χιονοδρομικά και τα μουσεία μας επιλέγουμε να επικοινωνούμε πιο γρήγορα μεταξύ μας αγνοώντας ότι κινδυνεύουμε να είμαστε δραματικά λιγότεροι σε ορατό χρόνο. Ευτυχώς που η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, είναι μια κάποια ελπίδα…

 

22 σχόλια

  • Σήραγγα Κλεισούρας όπως το Μετρό Θεσσαλονίκης…. Δυστυχώς οι τοπικισμοί και τα αιώνια κόμπλεξ των πολιτικαντιδών οδηγούν σε λάθος αποφάσεις για έργα που ίσως θα είχαν σημασία πολλά χρόνια πριν… Ενώ σήμερα δεν θα εξυπηρετήσουν την ανάπτυξη μια περιοχής όπως η Δυτική Μακεδονία που δυστυχώς πεθαίνει…

  • Ξύδι πρωτευουσιάνοι. Μια ζωή μονοφαγάδες είστε και ημιμαθείς. Εάν δεν γίνεται κάτι για το συμφέρον σας προτιμάτε να μην γίνει καθόλου. Μόνο που δεν καταλαβαίνεται ότι ένα τέτοιο έργο θα ωφελήσει εκτός από τις δύο πόλεις και το σύνολο της Δυτ. Μακεδονίας. Ξύδι και πάλι και περαστικά σας.

  • συραγγα τωρα λευκαρα πολυμυλος για να επικοινωνουν κατι ξαδερφια αλλα και κοζανη κοιλα για να ασποφυγουμε τον ορεινο ογκο του νιαημερου

  • αληθεια βαβλιαρα εσυ πυ ψηφισες να πανε ολα τα λεφτα σε ενα εργο το δρμο για την λαρισα η τη γεφυρα του χαντακα θα τα κανεις με δικα σου λεφτα .

  • να κανεις και μια συραγγα για να πηγαινεις στην περιφερεια γαιτι τα περι καλου παιδιου τελος καλα μας κοροιδεψες τοσα χρονια ηρθε η ωρα να αποκαλυφθει η ανικανοτητα σου

  • κανα δυο που δεν τον εχετε αναγκη γιατι δεν μιλατε . μαργαριτη τι ρολο παιζεις και συ βαβλιαρα υποθηκευεται το μελλον της περιοχης για μια καρεκλα .. κριμα

  • Eχει δικιο ο κ.Πσρης μια και οταν σχεδιαζαν την Εγνατια οδο θα επρεπε να ακολουθησουν την πορεια της αρχαιας διαδρομης απο καθε οικονομικη αποψη αλλα αυτοι επεβαλαν τα θελω τους οπως παντα φυσικα.

  • Τεράστιο λάθος αυτό το έργο. Η ΕΓΝΑΤΙΑ έχει βγάλει από την απομώνωση τις πρωτεύουσες της Δυτικής Μακεδονίας.Δεν υπάρχει σχέση κόστους – ωφέλους σε αυτό το έργο.

  • Συγγνώμη κ. Κουκουλόπουλε, εσείς που είστε τόσο “αναπτυξιακός” έχετε κοντή μνήμη. Επί ημερών σας (μαζί με την κ. Σκραφνάκη) και για να πουλήσετε κανένα οικοπεδάκι στη ΖΕΠ, αποφασίστηκε η κατασκευή του κτιρίου της περιφέρειας να γίνει στη ΖΕΠ ενώ θα μπορούσε να κατασκευαστεί στο στρατόπεδο στα Κοίλα και να είναι προσεγγίσιμο από όλη την περιφέρεια αφού ο κόμβος της Εγνατίας είναι δίπλα.
    Έτσι για να ήμαστε politically correct!

  • Ο Παρις θυμήθηκε το δρόμο προς Λαρισα. Οπα βρε Παρι που ήσουν τοσα χρονια. Μάλλον μπερδευτεται νομίζει ότι οδηγεί ο δρόμος αυτος προς τη ΖΕΠ. Αν ηταν το τούνελ να γινει προς τα εκει δεν θα ελεγε οχι. Ετσι δεν ειναι Παρι; Και για λέμε αλήθειες ποτε δεν τον ένοιαξε ο δρόμος προς τα κάτω. Ποτε. Αντε γεια τωρα. Ψάξε να βρεις ρόλο

  • ΠΑΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΣΥ ΟΧΙ. ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΗ. ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ.

    • το είδαμε τι γνωρίζουν. Η Καστοριά εξαφανίζεται και η γούνα με δάνεια που χαρίζονταν έζησε χάρη στο δημόσιο κορβανά. Τώρα που τα λεφτά στέρεψαν πήρε το κατήφορο γιατί το ΕΒΕ της αντί να βάλει λεφτά στις επιχειρήσεις τα βάζει σε μια άχρηστη σήραγγα για να κάνουν το χατήρι του Λιάντση και κάποιων άλλων γνωστών και μη εξαιρετέων….Κασαπίδης Σαββόπουλος Κοζατσάνη ξεπληρώνουν ψηφαλάκια…….

  • Πάρη το μοναδικό σου ελάττωμα είναι το ότι βλέπεις πολύ μπροστά. Οι Κοζανίτες περιφερειακοί σύμβουλοι είναι κατώτεροι των περιστάσεων.

  • 11=46 ακομα δεν καταλαβες οτι εμεις οι καστοριανοι πηραμε χαμπαρι τους ζεμπιλιαδου-καρυπιδη και τους στειλαμε εκει που επρεπε;Μπραβο στην ομαδα κασαπιδη που παρα τα εμποδια προχωρανε ενα τοσο σημαντικο εργο.Οσο για τους Σαββοπουλο-Κοζατσανη εισαι πολυ λιγος ακομα και να γραψεις σχολιο,τους αγαπαμε και τους στηριζουμε,ο δε Σαββοπουλος πηρε 7000 σταυρους γιατι ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην καστορια απο γνωσεις,εντιμοτητα,ηθος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.