kozan.gr: Στάση εργασίας πραγματοποίησαν, το πρωί της Πέμπτης 17/10, εργαζόμενοι στο Δήμο Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17 Οκτωβρίου 2019
12:46

 

Σε στάση εργασίας προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 17/10, εργαζόμενοι του Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Στάσης Εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αντιδρώντας, όπως αναφέρουν, στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην εκχώρηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου σε εργολάβους και ιδιωτικά συμφέροντα. Δείτε τι είπε στο kozan.gr ο  Πρόεδρος του Συλλόγου των Δημοτικών Υπαλλήλων Κοζάνης, Γιώργος Χριστοφορίδης:

 

5 σχόλια

  • Εξηγείστε μας λίγο γιατί θα είναι κακό αν μια ιδιωτική εταιρεία αναλάβει π.χ. την υπηρεσία της αποκομιδής των απορριμμάτων με λιγότερο κόστος για τον φορολογούμενο δημότη και καλύτερα αποτελέσματα.

    • Παίρνεις σαν θετική παραδοχή κάτι που ήδη έχουν εγκαταλείψει σε όλη την Ευρώπη σαν αποτυχημένο πείραμα.
      Απλά δείχνεις την άγνοια σου για την αυτοδιοίκηση και τις ιδιαιτερότητες της όπως και η νδ.

  • Γιώργο, ωραία τα λες αλλά ήδη στο πράσινο πληρώνουμε τους εργολάβους…
    Μήπως κάνουμε λάθος;
    Στο πράσινο έχετε τρεις κηπουρούς για όλο το Δήμο και πέντε επόπτες για να ελέγχουν τους εργολάβους.. Μήπως να είχαμε επτά κηπουρούς και έναν επόπτη; Μήπως τότε θα ήταν καλύτερα;
    Και αν δε σε φτάνουν, με τα λεφτά που παίρνουν οι εργολάβοι θα μπορούσατε να έχετε περισσότερους κηπουρούς και ισως να περίσσευαν κιόλας..

    Κατάντησε ο δήμος σαν τη ΔΕΗ, εκεί παίρνουν οχτάμηνα για να αράζουν οι μόνιμοι..

    Θες Γιώργο καλύτερο παράδειγμα; Γιατί δε φροντίζει ο δήμος να δημιουργήσει ένα ημερολόγιο αναγκών ώστε να προγραμματίζει προκηρύξεις διμήνων ώστε να καλύπτει πιο συχνά τις ανάγκες του;

    Δε φταίει ο ιδιώτης που θα σας φάει τη δουλειά.. Εσείς φταίτε που δε την προφυλάξατε..

    Κάθε μήνα έχετε είκοσι εργάσιμες ημέρες και ενώ οι ανάγκες είναι λίγο πολύ γνωστές τα τελευταία 10 χρόνια ας πούμε, εσείς ξυπνάτε το πρωί και λέτε που να πάμε σήμερα; Άσε και για αύριο κάνα μερεμέτι και βλέπουμε..

    Τα χόρτα δε φυτρώνουν από τη μία μέρα στην επόμενη, όλα έχουν το χρόνο τους..
    Και πιάστηκα με το πράσινο για να μη πιαστώ από τον ηλεκτροφωτισμό και θυμηθούμε ότι ήταν δύσκολο να γίνει πέρασμα από από κάποιον επόπτη ανά διαστήματα για να ελέγχει το αν λειτουργούν τα φώτα(σιγά τη μεγάλη πόλη) και η δικαιολογία είναι πάντα ότι πρέπει να μας ειδοποιήσουν οι πολίτες…Όχι φίλε Γιώργο, οι πολίτες να σε ειδοποιήσουν όταν τύχει εκτάκτος μία βλάβη.. Εσύ πρέπει εκ των πραγμάτων να έχει εικόνα της πόλης σου..

    Αλλά είπαμε ψιλά γράμματα…
    Ο παραπάνω μέχρι και που δικαιολογήθηκε πως οι ιδιωτες απέτυχαν στο εξωτερικό, ο οποίος πιθανόν να θεωρεί εξωτερικό ότι είναι μακρύτερα των ορίων της περιφέρειας..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.