Το κάλεσμα του Προέδρου του ΟΑΠΝ Κοζάνης, Γ. Τσιομπάνου, στους δημότες τους Δήμου Κοζάνης, να παρακολουθήσουν το 3ο πανελλήνιο ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που ξεκινά το Σάββατο 19/10 στο Κλειστό της Λευκόβρυσης

18 Οκτωβρίου 2019
21:19

Το 3ο πανελλήνιο ανοιχτό αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανοίγει τις πύλες του το Σάββατο στις 11 το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης με 171 συμμετοχές. Θα ήθελα να προσκαλέσω τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να το επισκεφτούν και να δουν τους αγώνες από κοντά. Το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης είναι καθ’ όλα έτοιμο.

Επίσης είναι μία αφορμή για να κάνω ένα κάλεσμα στους συμπολίτες μας, που αυτό το άθλημα κάποια στιγμή στη ζωή τους έτυχε να το μάθουν είτε μέσα από τον προσκοπισμό, είτε από κατηχητικά, κατασκηνώσεις, είτε ακόμη και μέσα από τα σφαιριστήρια. Είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία της Κοζάνης και στις κλιματολογικές της συνθήκες, αν και φέτος ο καιρός μας διαψεύδει και είναι ευχάριστο αυτό. Είναι επίσης ένα άθλημα στο οποίο μπορούν να αγωνιστούν και άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, που πέρασαν τα νιάτα τους σ’ ένα τραπέζι του πινγκ-πονγκ και να το ξαναθυμηθούν. Ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης σας περιμένει στις εγκαταστάσεις που φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 8ου και 4ου Γυμνασίων Κοζάνης.

Τέλος, ως μικρή τοπική κοινωνία οφείλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Τσιάρα και τον Giannis Natsios, που εθελοντικά προσφέρουν το χρόνο τους για να μάθουν στα νέα παιδιά της πόλης το άθλημα. Θερμά συγχαρητήρια και στο Δ.Σ. για την έμπνευση στην αφίσα και στο διαφημιστικό γραφείο En-tiposis Graphic Arts που συνέδεσαν ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός της πόλης με μία αγροτική εργασία με μακραίωνη ιστορία για τον τόπο, που συμπίπτει επίσης χρονικά, τη συγκομιδή του κρόκου. Μία αφίσα, ένα μήνυμα, για ένα γεγονός που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα.

Η τελετή έναρξης θα πλαισιωθεί από χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικός Σύλλογος Βατερού Κοζάνης τιμώντας έτσι τα 100 χρόνια της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού.

Ευχαριστούμε πολύ και τις επιχειρήσεις της Κοζάνης, οι οποίες μέσα σε δύσκολα χρόνια οικονομικά, από το υστέρημά τους, βοήθησαν στη διεξαγωγή αυτού του πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία σε όλους ολόψυχα!

14 σχόλια

  • Ότι κι αν λέτε, η αφίσα δεν αποτελεί συνάφεια, συνειρμό ή άμεση σχέση με την επιτραπέζια αντισφαίριση. Είναι άκυρη επικοινωνιακά! Κι επιτέλους, εδώ μιλάμε για αθλητισμό κι όχι για κινηματογράφο!

  • Γιαννη σε λίγο τελειώνουν οι ετοιμες εκδηλωσεις από τους προηγούμενους τοτε να δουμε τι θα κανεις. Οσο για την αφίσα επρεπε να βαλεις τον Λασσανη που ελεγες πως ταιριάζει παντου! Ετσια κι αλλιως ασχετος ο κροκος, ασχετος καο λασσανης με την εκδηλωση.

    • Περιμένουμε να δούμε τις δικές του εκδηλώσεις και τις δικές του πινελιές.. Αυτά ξέρουμε από που έρχονται.. τπτ καινούργιο θα δούμε;;

  • Εκδηλώσεις που κλείσανε οι προηγούμενοι, αλλά αφίσα που κάνανε οι νυν. Ότι να ναι, φυτό κρόκος για άθλημα …… Ερε γέλιο που έχουμε να ρίξουμε από δω και πέρα. Επιστροφή στο παλιό….

  • Είναι κακό κάποιοι εντελώς ανίδεοι και άσχετοι να σχολιάζουν μια αφίσα χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο που έγινε αυτή η αφίσα, τους σκοπούς που εξυπηρετεί και ποιος αποφάσισε για το σχέδιο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει σχέση η δημοτική αρχή όπως δεν έχει σχέση η προηγούμενη δημοτική αρχή για τα δυο προηγούμενα τουρνουά που έγιναν πέρσι και πρόπερσι. Αντί λοιπόν να αερολογούμε καλό είναι να επισκεφτούμε την εκδήλωση και να δείξουμε στους 250+ αθλητές -συνοδούς που ήρθαν από κάθε γωνία της Ελλάδας, ότι αγαπάμε τον αθλητισμό και τον στηρίζουμε.

    • Τον κατάλαβαμε τον λόγο. Ήταν ξεκάθαρος και μέσα στο σακουλάκι που δώσατε στους αθλητές. Ο μέγας χορηγός ήθελε
      απλά να γίνει και αφίσα! Όσο για την διοργάνωση …171 αθλητές από 40 διαφορετικά σωματεία όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. (httf.gr)που θα συμφωνήσω πως δεν είναι και λίγοι.Αλλά σκέψου τι θα είπαν αυτοί κι οι συνοδοί τους όταν επισκέφτηκαν τις τουαλέτες και δεν υπήρχε χαρτί υγείας..όλα παρελθόν.. Από τις λεπτομέρειες κρίνετε η διαφορά.

      • ….. και δες τώρα ένα παράξενο πράγμα. Δεν υπήρχε στην αφίσα στο τμήμα των χορηγών ο «μέγας χορηγος» που αναφέρεις.
        Επίσης, 171 αθλητές + προπονητές + συνοδοί + φίλοι του αθλήματος που ήρθαν από μακριά ξεπερνούν τους 250.
        Και φυσικά ως γνωστό θα βρούμε και κάτι αρνητικό να πούμε. Αυτά …

    • Αν δεν συμφωνούσε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή θα γινόταν οι αγώνες στη Λευκοβρυση; για να πάρει και τα εύσημα ο σύλλογος απο την Ομοσπονδία για τη διοργάνωση; και καλώς τα παίρνει.. αλλα άλλο Λευκοβρυσης.. αλλο ΔΑΚ.. η όπου αλλού.. σανό πουλάμε αλλού.. στα γήπεδα μεγαλώσαμε..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.