kozan.gr: Κοζάνη (πλατεία Αλώνια): Έπαιξαν προσκοπικά παιχνίδια κι αντάλλαξαν, μέσω ασυρμάτων, μηνύματα και χαιρετισμούς με άλλους προσκόπους, στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης Open Day, με τίτλο «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας» καθώς και της δράσης JOTA-JOTI Τζάμπορη των Αιθέρων (Φωτογραφίες & Βίντεο)

19 Οκτωβρίου 2019
19:01

 

Γιορτάζοντας τα 110 χρόνια του Ελληνικού Προσκοπισμού, η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης Open Day, με τίτλο «Γνωρίστε τους Προσκόπους της Γειτονιάς σας», διοργάνωσε,  το απόγευμα του Σαββάτου 19/10, λίγο μετά τις 18:00, στην πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη διάφορα παιχνίδια. Παράλληλα  στο πλαίσιο των δράσεων JOTA-JOTI [Τζάμπορη των Αιθέρων (Jamboree-On-The-Air) -JOTI Τζάμπορη στο Διαδίκτυο (Jamboree-On-The-Internet)], τα παιδιά αντάλλαξαν, μέσω ασυρμάτων, μηνύματα και χαιρετισμούς με άλλους προσκόπους.

 

 

            

 

5 σχόλια

  • Στην ανακοίνωση που υπήρχε δυστυχώς δεν έγραφε μέρα και ώρα συγκεκριμένη, ούτε τοποθεσία. Απλά ότι θα γίνει το Σ/Κ. Κρίμα που το χάσαμε.
    Επίσης ένα τηλέφωνο, μία έδρα. Που και πότε μπορούμε να έρθουμε όσοι ενδιαφερόμαστε να γράψουμε τα παιδιά μας;
    Ευχαριστώ!

    • Ναι, όντως…

      Γύρισε την πλάτη στο συνάνθρωπο, στην επαφή με τη φύση, στο “εμείς”, και βρίσκεται συνεχώς στο “εγώ”.

      Για αυτό ο προσκοπισμός είναι απαραίτητος όσο ποτέ για την ενδυνάμωση παιδιών και εφήβων, ώστε να καλλιεργηθεί η έννοια του ενεργού πολίτη, που θα συνδιαμορφωνει, θα αυτενεργει, και θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

    • Φυσικα και γυρισε την πλατη του… Οταν μιλαμε για “παιχνιδια” και “τεχνολογιες” με ασυρματους και αλλα τετοια γραφικα [πολυ] περασμενων δεκαετιων, πως αυτο να προσελκυσει τα νεα παιδια;

      • Ναι, είναι πολύ περασμένων δεκαετιών, για αυτό η Nasa, παίρνει τηλέφωνο στον Άρη και οι φωτογραφίες έρχονται από εκεί με email.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.