kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης, στην 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»: “Πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε. Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, με τον τρόπο που τις χάσαμε, όμως πιστεύω βαθύτατα ότι η πολιτική μας και το πολιτικό μας μήνυμα δεν χάθηκε. Πολιτικά δεν χάσαμε, το πολιτικό μας αφήγημα επιβεβαιώθηκε – Η νέα Δημοτική Αρχή δυστυχώς η πρόθεσή της είναι να αποδομήσει οτιδήποτε έχουμε πράξει στη δική μας θητεία” (Bίντεο 19′ – Όλη η τοποθέτηση)

20 Οκτωβρίου 2019
15:43

 

Με μια σειρά ερωτημάτων αυτοκριτικής ξεκίνησε την ομιλία του ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, στην 9η ανοιχτή Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20/10, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. “Πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε. Να δούμε αν επικοινωνήσαμε σωστά το πολιτικό μας μήνυμα, να δούμε αν αναδείξαμε σωστά το έργο μας, να δούμε αν κάναμε λάθη στη διάρκεια της διοίκησης και δεν λύσαμε προβλήματα που θα έπρεπε να λύσουμε, να δούμε μήπως εγκλωβιστήκαμε στα γραφεία μας περισσότερο απ ‘όσο θα έπρεπε”, ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας, στη συνέχεια πως, παρόλα αυτά,  οι εξελίξεις στο “Μακεδονικό”, στην “ΔΕΗ” και στον “Αντικαπνιστικό” επιβεβαιώνουν τις θέσεις της “Κίνησης”. “Έχουμε ρόλο να “παίξουμε” την επόμενη μέρα στα αυτοδιοικητικά και πολιτικά ζητήματα της περιοχής, μπορούμε ακόμη κι από τη θέση της αντιπολίτευσης να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία. Μπορεί να χάσαμε τις εκλογές, με τον τρόπο που τις χάσαμε, όμως πιστεύω βαθύτατα ότι η πολιτική μας και το πολιτικό μας μήνυμα δεν χάθηκε. Πολιτικά δεν χάσαμε, το πολιτικό μας αφήγημα επιβεβαιώθηκε”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λ. Ιωαννίδης. Δείτε το βίντεο του kozan.gr

 

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.