Καστοριά: 15ο Τακτικό Συνέδριο ΠΟΣΥΦΥ Διοργάνωση θεματικής – ημερίδας

20 Οκτωβρίου 2019
23:00
Κανένα σχόλιο

1999 – 2019 είκοσι χρόνια Συνοριακή Φύλαξη Στο πλαίσιο των εργασιών του 15ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων στην Καστοριά και με αφορμή τα είκοσι χρόνια σύστασης της Συνοριακής Φύλαξης (1999 – 2019 ), η Ομοσπονδία διοργανώνει θεματική ενότητα – ημερίδα με θέμα « Συνοριακή Φύλαξη – παρόν και μέλλον. Νέες προοπτικές» την 23η Οκτώβριου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου στο ξενοδοχείο LIMNEON RESORT στην Καστοριά.

Με κεντρικούς ομιλητές τους Δρ. Κωνσταντίνο Φίλη – Διεθνολόγο και την Ζαχαρούλα Τσιριγώτη – επίτιμο Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, θα επιδιωχθεί περαιτέρω ανάλυση της αναγκαιότητας διατήρησης και εκσυγχρονισμού του θεσμού της Συνοριακής Φύλαξης στην Ελληνική Επικράτεια.
Ο θεσμός της Συνοριακής Φύλαξης δεν μπορεί να περιοριστεί σε στενά συνδικαλιστικά στεγανά. Αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Πολιτεία και η ανάλυση του θεσμού από καταξιωμένους ομιλητές μπορεί να προσδώσει χρήσιμα συμπεράσματα προς κάθε κατεύθυνση.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019
16:00 μ.μ. Προσέλευση αντιπροσώπων – προσκεκλημένων
16:10 μ.μ. Έναρξη 15ου Τακτικού Συνεδρίου
16:20 μ.μ. Χαιρετισμός Πρόεδρου Τοπικής Ένωσης Συνοριακών Ν. Καστοριάς
16:30 μ.μ. Ομιλία Προέδρου Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.
16:50 μ.μ. Χαιρετισμοί προσκεκλημένων 18:00 μ.μ. Θεμ. ενότητα « Συνοριακή Φύλαξη – παρόν και μέλλον. Νέες προοπτικές» Κεντρικοί ομιλητές : Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης – Διεθνολόγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη – Επίτιμος Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων

21:00 μ.μ. Εκλογή Προεδρείου
21:30 μ.μ. Διακοπή εργασιών ημέρας

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019
09:30 π.μ. Διοικητικός Απολογισμός
10:00 π.μ. Οικονομικός απολογισμός – έκθεση Ε.Ε. – Προϋπολογισμός έτους 2020
10:30 π.μ. Τοποθετήσεις μελών Διοικητικού Συμβουλίου
11:30 π.μ. Ομιλίες – τοποθετήσεις αντιπροσώπων
16:00 μ.μ. Ψήφισμα Διεκδικητικού πλαισίου 15ου Τακτικού Συνεδρίου
17:00 μ.μ. Λήξη εργασιών 15ου Τακτικού Συνεδρίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.