kozan.gr: Μελέτη εγκατάστασης συστήματος αυτόματου ποτίσματος, δημιουργία περίφραξης, ενώ εξετάζεται κι η δημιουργία αναψυκτηρίου για το Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών στην Πτολεμαΐδα

21 Οκτωβρίου 2019
17:01
Κανένα σχόλιο

Mε πρωτοβουλία του συμπολίτη μας, από την Πτολεμαΐδα, Βαγγέλη Παρασκευόπουλου, διαχειριστή της ομάδας στο facebook «Ptolema-idia«, έγινε ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες της Εορδαίας, να θέσουν ηλεκτρονικά,  ερωτήματα προς το δήμαρχο Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά, ο οποίος ανταποκρίθηκε κι απάντησε στις πρώτες απ’ αυτές, ενώ σύντομα θα απαντήσει και στις υπόλοιπες. Σε μία από αυτές το ερώτημα ήταν: “Πότε θα υλοποιηθούν όλα τα έργα που έχετε για τα πάρκα της πόλης???και επίσης αυτό το στολίδι(κάποτε)το πάρκο των έκτακτων αναγκών δεν πρέπει να το εκμεταλλευτούμε μικροί και μεγάλοι??? αυτήν την στιγμή η πόλη είναι νεκρή από εξωτερικούς χώρους”.

H απάντηση

“Αρχικά ξεκινήσαμε τη μελέτη εγκατάστασης συστήματος αυτόματου ποτίσματος ώστε να μην καταστρέφεται το γκαζόν ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζεται η φύτευση εποχικών λουλουδιών ώστε να αποκτήσει χρώμα.

Πρέπει όμως να γίνει περίφραξη για την προστασία του από άσχετους, καταστροφείς αδέσποτα κτλ. και να υπάρχει η δυνατότητα αργά το βράδυ να κλείνει όπως γίνεται σε όλους τους δημοτικούς κήπους του κόσμου.

Έγινε αίτημα στη ΔΕΗ Α.Ε. για να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή κι η αρχική διάθεση είναι θετική.

Εξετάζεται κι η δημιουργία αναψυκτηρίου.

Πρέπει να αναφέρω ότι έχει εκπονηθεί μελέτη για τη δημιουργία λαβύρινθου φυτών που θα είναι επισκέψιμος σε σχολεία φορείς και απλούς πολίτες Η οποία εξετάζεται.

Για τα υπόλοιπα πάρκα ξεκινάμε με τη συντήρηση και τον καλλωπισμό αδειοδότηση των παιδικών χαρών εποχικά φυτά και παρεμβάσεις σωστού φωτισμού.

Ειδικά για το εμβληματικό Παλιό Πάρκο ετοιμάζονται αρκετές αλλαγές για τις οποίες θα ενημερώσουμε στον κατάλληλο χρόνο”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.