kozan.gr: Η απάντηση του Λ. Ιωαννίδη στον Ε. Σημανδράκο για τα αγάλματα : “Ήταν έτοιμα να τοποθετηθούν τα αγάλματα. Υπήρχε μια καθυστέρηση. Ήταν προγραμματισμένο να γίνει μάλιστα είχαν επισημανθεί και τα σημεία” (Βίντεο)

21 Οκτωβρίου 2019
20:38

 

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες του Ε. Σημανδράκου στους χειρισμούς της προηγούμενης δημοτικής αρχής για το θέμα επανατοποθέτησης των παλαιών αγαλμάτων της κεντρικής πλατείας, έδωσε ο Λ. Ιωαννίδης, μιλώντας στα ΜΜΕ, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης, λέγοντας τα ακόλουθα: “Ήταν έτοιμα να τοποθετηθούν τα αγάλματα. Υπήρχε μια καθυστέρηση. Ήταν προγραμματισμένο να γίνει μάλιστα είχαν επισημανθεί και τα σημεία”.

 

11 σχόλια

  • Ναι τα ειχες ετοιμα πεταμε Λευτέρη. Παραδέξου μια φορά την πραγματικότητα της καταστάσης που άφησες και την ανικανότητα των αντιδημάρχων σου.

    • Ναι το είπαν ότι θεωρούν ότι έχουμε χαμηλό επίπεδο .Όλα θα τα έκαναν αλλά την επόμενη η την μεθεπομένη πενταετία

  • Κρίμα το παιδί, το πήραν τη μπουκιά από το στόμα, Όλα τα είχε έτοιμα, μόνο ότι δεν θα είναι δήμαρχος του ξέφυγε. Αντέ δεν πειράζει, την άλλη φορά , την άλλη..

    • Δεν τα λες σωστά. Aντε δεν πειράζει , κάποια άλλη φορά , σε κάποια άλλη ζωή, σε κάποιον άλλο μακρινό γαλαξία ίσως…??

  • Ο Σημανδράκος, απέδειξε το πολιτικό του ανάστημα με όλη αυτή την φανφαροφασαρία! Ανούσια τοποθέτηση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο με κραυγές και τζάμπα-μαγκιές! Τι ζούμε…και τι θα ζήσουμε ακόμα..

  • Εε άμα βάλει τα αγάλματα θα είναι πρώτος.. περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει απο όσα λεει στο προγραμμα του ο Βαγγέλης!! Σκυλια.. νοσοκομειο.. και πολλα πολλα άλλα.. με τα αγάλματα δεν σωζεσαι.. το οτι το αναγάγεις σε μεγα θεμα κατι λεει..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.