Kozan.gr: Κοζάνη: Σε νέα γραφεία, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή (κάτω από τον ΕΛΓΑ), μεταφέρονται και θα λειτουργούν από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου οι υπηρεσίες Εμπορίας της ΔΕΗ (Φωτογραφίες)

22 Οκτωβρίου 2019
09:00

 

Σε νέα γραφεία, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή (κάτω από τον ΕΛΓΑ), μεταφέρονται και θα λειτουργούν από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, οι υπηρεσίες Εμπορίας της ΔΕΗ στην Κοζάνη. Πλέον, εκεί, θα πληρώνονται όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος καθώς και θα εκτελούνται οι υπόλοιπες διοικητικές υπηρεσίες. Τα νέα γραφεία, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, διαθέτουν όλα τα σύγχρονα συστήματα κατά το πρότυπο των τραπεζών (πόρτες με χρονοκαθυστέρηση, συστήματα ασφαλείας κτλ.).

 

Ένα σχόλιο

  • ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ;;;
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ;
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    ΑΠΙΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ.
    Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΙΣΤΟ.
    ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΦΕ ΔΡΟΜΟΥ(street cafe).
    Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΘΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑΡΧΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΑ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΕ ΑΝΑΡΧΑ ΚΑΙ ΑΒΟΛΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.