Συμμετοχή στην επαγγελματική έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019, 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN Expo στην Αθήνα

22 Οκτωβρίου 2019
09:50
Κανένα σχόλιο

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μαζί με το ΕΒΕ Κοζάνης συμμετείχαν στην επαγγελματική έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ Expo 2019, 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019, στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN Expo στην Αθήνα.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην έκθεση ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Βαβλιάρας Γεώργιος. Στην έκθεση συμμετείχαν επτά (7) επαγγελματίες στον κλάδο των κατασκευών από την Δυτική Μακεδονία.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά επαφών με επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η έκθεση στέφθηκε με επιτυχία και τα αποτελέσματα θα διαφανούν το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Βαβλιάρας την Πέμπτη 17/10/2019 συμμετείχε στο ετήσιο Συνέδριο που πραγματοποίησε ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) στην Αθήνα όπου μεταξύ άλλων συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ κ. Φραγκάκη Δημήτριο, τον κ. Καρανίκα Γεώργιο πρόεδρο ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) και τον κ. Αμβράζη Γεώργιο, γενικό διευθυντή του ΣΕΤΕ και συζήτησαν για τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο πλευρών με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.