kozan.gr Οι επισημάνσεις Κάτανα – Καρυπίδου για τον ορισμό των δικηγόρων – στις υποθέσεις της Περιφέρειας – και το “καρφί” της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοίκησης Παναγιώτας Γκατζαβέλη (Βίντεο)

23 Οκτωβρίου 2019
08:39

 

Μια μικρή αντιπαράθεση μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Διοίκησης Παναγιώτας Γκατζαβέλη και των περιφερειακών συμβούλων της μείζονος αντιπολίτευσης, Ηλία Κάτανα & Μαρίας Καρυπίδου, σημειώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Η κα Μαρία Καρυπίδου ξεκαθάρισε πως δεν θα ψηφίζουν θέματα στα οποία ορίζονται οι ίδιοι δικηγόροι και παρότρυνε την Περιφερειακή Αρχή να γίνεται εναλλαγή δικηγόρων, όπως συνέβαινε όταν ήταν οι ίδιοι στη διοίκηση της Περιφέρειας. Η κα. Γκατζαβέλη διαφώνησε ότι επαναλαμβάνονται οι ίδιοι δικηγόροι, ενώ αμφισβήτησε, την άποψη της άλλης πλευράς, πως, στη θητεία της Περιφερειακής Αρχής Καρυπίδη δεν ορίζονταν σε πολλές υποθέσεις οι ίδιοι δικηγόροι. Δείτε τι συνέβη:

4 σχόλια

  • ναι όριζαν ο Καρύμπας μόνο τον κολλητό του που είχε κάνει και ομάδα υποστηρικτών – φίλων στο facebook.
    Κοροϊδεύουν τον κόσμο, σαν δεν ντρέπονται…
    Θα πρέπει να βγουν όλα στο φως για την διαχείριση του κ. Κάτανα…

  • Ντροπή αυτή η κουβέντα
    Ντροπή για το δικηγορικό λειτούργημα
    Ντροπή για το προηγούμενο “καθεστώς” που έχει το θράσσος και μιλάει και από πάνω
    Εξηγούμαι και παρακαλώ για την δημοσίευση
    1) Η διαμοίραση των υποθέσεων ΔΕΝ είναι θέμα του να δώσουμε δουλειά στα νέα παιδιά ή στα παλιά παιδιά ή να μοιράσουμε χρήμα. Εχει να κάνει με την διαπίστωση της αξίας και της ποιότητας όσων ασκούν πραγματικά του δικηγορικό λειτούργημα.
    Χρήματα στην τσέπη επειδή λιβανίζουμε το εκάστοτε καθεστώς, είναι απαράδεκτη πολιτική που κατά κόρον χρησιμοποιήθηκε από τους προηγούμενους. Υπήρχε δικηγόρος που λιβάνιζε την τωρινή αντιπολίτευση μέσω FB
    2) Η νομική συμβουλή που αναζητούν στην προσωπική τους ζωή τα μέλη, βασίζεται στις ίδιες προτεραιότητες; Θα τρελαθούμε; Τόσο, ΠΩΣ κάνουν διαμοίραση υποθέσεων με διαφορετικά κριτήρια; Ειναι ολοι οι δικηγόρος και όλοι οι γιατροί το ίδιο ικανοί;
    3) Ηλία, άσε τις προκλήσεις περί απολογισμού τον Ιανουάριο. ΔΕΝ πρόκειται γαιτί ΔΕΝ τολμάτε να πείτε ΠΟΙΟΙ συγκρικριμένοι δικηγόροι με ΠΟΛΛΑ χρήματα, ανέλαβαν σωρεία υποθέσεων.
    ΠΡΟΣ ΚΟΖΑΝ: Με μια απλή αναζήτηση στο διαύγεια, ΔΕΙΤΕ και δημοσιοποιήστε τα ονόματα και τα ποσά. Θα φρίξετε για το πόσα χρήματα πήραν συγκεκριμένα άτομα (που βέβαια, πήδησαν από τρένο πριν την συντριβή). Και θα δείτε ότι έπαιρναν πχ. 35000 ευρώ κάποιοι και μερικοί μόλις 300 – [ετσι γιανα κλεει η καρυπίδου ότι γινόταν διαμοίραση..)
    Η κα Γκατζαβέλη έχει δίκιο. Εάν όμως η νομική συμβουλή έχει κάποιο νόημα για την παρουσα διοίκηση, θα πρέπει να απαιτήσει πράγματι τον απολογισμό με ονόματα και ποσά τον Ιανουάριο. Για να δείξει ότι δεν είναι διαπλεκόμενη και κυρίως ότι δεν κοροιδευει έναν ολόκληρο επιστημονικό κλάδο στα μούτρα του..

    ευχαριστώ για την φιλοξενία. Ελπίζω στην παρακολούθηση του θέματος, γιατί έχει ψωμί

  • Κυρία Γκατζαβέλη, για το αληθές ή ψευδές των επιχειρημάτων της αντιπολίτευσης, καλείσθε να δώσετε πλήρη και λεπτομερή κατάλογο των υποθέσεων της περιφέρειας που χειρίστηκαν δικηγόροι πανελληνίως, συγκεκριμένα, ονόματα αυτών, είδος υποθέσεων, και ύψος αμοιβών και σχετικές παρατηρήσεις. Τελούμε σε αναμονή.

  • η αλήθεια μόνο μια, και αυτή πρόκειται να προκύψει και να αποδειχθεί δια δημοσίων εγγράφων δια της περάτωσης του οικονομικού απολογισμού τον Ιανουάριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.