kozan.gr: Εποχικές προσλήψεις στο δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

15 Μαρτίου 2017
20:00
Στην πρόσληψη εποχιακών υπαλλήλων θα προβούν Υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης ώστε να καλυφθούν υπηρεσιακά κενά και λοιπές ανάγκες όπως π.χ. άδειες μόνιμου προσωπικού, αλλά και να μπορούν να βρίσκονται εν πλήρη λειτουργία καθημερινά. Το αίτημα των Υπηρεσιών και Δ/νσεων του Δήμου Κοζάνης κατέθεσε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βαλαής ο οποίος αιτήθηκε στο Σώμα την έγκριση των θέσεων, θέμα που πέρασε ομόφωνα από το Σώμα.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα Μ.Μ.Ε. ο κ. Βαλαής οι Δ/νσεις που ζητούν προσωπικό είναι η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, η Διεύθυνση Σχεδιασμού Κοινωνικής Προστασίας (Παιδικοί Σταθμοί) καθώς και το Γραφείο Κοιμητηρίων.
“Κάθε χρόνο οι Υπηρεσίες και οι Δ/νσεις μας αιτούνται εποχιακού προσωπικού. Αυτό γίνεται είτε για να μπορούν οι Υπηρεσίες να βρίσκονται εν πλήρη λειτουργία είτε για να μπορέσουν οι μόνιμοι υπάλληλοι να πάρουν τις νόμιμες άδειές τους”, ανέφερε εκτός άλλων.
Σχετική μνεία έγινε από την πλευρά του Αντιδημάρχου για την παράταση των συμβάσεων 41 εκτάκτων εργαζομένων στη Δ/νση Περιβάλλοντος, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια ανανεώνουν τις συμβάσεις τους με τις “ευλογίες” της εκάστοτε κυβέρνησης κάτι που αναμένεται να γίνει και φέτος ενώ σε περίπτωση που δεν υπάρξει σχετική τροπολογία για την ανανέωση των συμβάσεών τους τότε θα καλυφθούν οι θέσεις αυτές με νέο έκτακτο προσωπικό.
Το θέμα αυτό, της ανανέωσης των συμβάσεων δηλαδή, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στη συνεδρίαση, ειδικότερα από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, οι οποίοι εκτός των άλλων ανέφεραν πως “δεν μπορεί να ξεκινάμε σχεδιασμό προσλήψεων ενώ αναμένουμε την ανανέωση 41 συμβασιούχων. Χρειαζόμαστε π.χ. 17 νέους εργαζόμενους και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε εάν δεν υπάρξει ξεκαθάρισμα με τους ήδη εποχιακά εργαζόμενους”.
Τίνα Παπαντωνίου για το kozan.gr

Ένα σχόλιο

  • Πόσο κρίμα για τον δήμο που δεν έχουμε εσένα δημαρχο κ.Βαλαή και υφιστάμεθα το κάτω του μετρίου επί δυόμιση χρόνια τώρα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.