Δημοπρατείται από την ΔΕΤΗΠ το έργο : «Επέκταση δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαΐδας i,ii,iii,iv και v και στον οικισμό νέας Καρδιάς του Δήμου Εορδαίας» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη 2014-2020»

25 Οκτωβρίου 2019
14:21

 

Με το υπ`αρίθμ. 9448/23-10-2019 έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΥΜΕΠΕΡΑΑ εγκρίθηκε η Διακήρυξη που δημοσιεύεται από την ΔΕΤΗΠ.

Ο διαγωνισμός θα γίνει την 28-11-2019.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, με την Απόφαση υπ`αρίθμ. 7727/20-08-2019, με προϋπολογισμό 4.970.728 ευρώ και θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με δημόσια δαπάνη (επιχορήγηση) 4.109.439 ευρώ και από Ιδίους πόρους της ΔΕΤΗΠ 861.289 ευρώ.

Μετά την δημοπράτηση και την ανάδειξη αναδόχου , η κατασκευή του έργου θα διαρκέσει δέκα οχτώ (18) μήνες.

Οι κάτοικοι των περιοχών Εργατικών Κατοικιών και οικισμού νέας Καρδιάς θα ενημερωθούν έγκαιρα από τις Υπηρεσίες της ΔΕΤΗΠ για την εξέλιξη του έργου και για τις διαδικασίες σύνδεσής τους.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ

Καρακασίδης Δημήτριος

5 σχόλια

  • Ο λαικισμός συνεχίζεται.
    Χωρίς να ήμαστε σίγουροι εάν αύριο έχουμε πηγή τροφοδότησης προχωράμε σε επέκταση του δικτύου.
    Βασίλης

  • Μπράβο αυτά είναι έργα με προστιθέμενη αξία! όχι τρύπες στα βουνά.

    Έκκληση προς την δημοτική αρχή: μην περιμένετε θερμική ενέργεια από την ΔΕΗ. Εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα για αυτοπαραγωγή.

  • ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΥΣΙΜΟ! ΤΟ ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ “ΠΥΞΙΔΑ” ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ , ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕ “ΣΙΓΟΥΡΑ” ΒΗΜΑΤΑ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.