kozan.gr: Συνάντηση του Γ. Αμανατίδη με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλή για τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Νίκη, Φλώρινας – Κοζάνη – Λάρισας και τον Ε-65 (Βίντεο)

25 Οκτωβρίου 2019
16:25

 

 

Ένα πολύ σημαντικό θέμα για την περιοχή έθεσε σε συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλή, ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Γ. Αμανατίδης “Σχετικά με τον κάθετο άξονα Νίκη – Λάρισα, με δύο διακριτά κομμάτια, Φλώρινα-Πτολεμαϊδα, και Κοζάνη -Ελασσόνα-Τύρναβος. Διαβάζοντας την έκθεση στρατηγικού σχεδιασμού των μεταφορών της χώρας μας, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πουθενά δε φαίνεται ο δρόμος Κοζάνη-Λάρισα, είναι σαν να μην υπάρχει, ενώ είναι κομμάτι Διευρωπαϊκού Οδικού άξονα. Στην επιστολή που έστειλα στον Υπουργό, που ήταν η αιτία συνάντησης, εάν συμφωνεί η πολιτική ηγεσία με αυτήν την έκθεση που οριστικοποιήθηκε τον Ιούνιο, τότε σημαίνει ότι δεν εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της χώρας προκειμένου να συγχρηματοδοτηθεί   και πρότεινα την ανάθεση μιας μελέτης σε ένα  ειδικό γραφείο που ασχολείται με τα θέματα αυτά προκειμένου να αξιολογηθεί η σκοπιμότητα υλοποίησης ενός τέτοιου έργου με τη συμβολή και του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας”.

 

3 σχόλια

  • ΚΑΛΑ,Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ;ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ; ΔΩΣΕ ΧΟΡΤΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΟΡΤΟ ΜΕ ΟΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ.ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ;

  • Αμανατίδη καλό είναι να μην ανακατεύεις τς πράγματα και να μη μιλάς για την περιφέρεια χωρίς συννενόηση.
    Και μην ασχολησε με Ε 65 το έχουν δρομολογήσει οι προηγούμενοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.