ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ: Γνωρίστε τις αρκούδες του περιβαλλοντικού κέντρου

25 Οκτωβρίου 2019
15:46
Κανένα σχόλιο

Ο Κυριάκος και ο Μανώλης είναι αδέρφια. Βρέθηκαν ορφανά το 2004 από μία οικογένεια κτηνοτρόφων, οι οποίοι αφού τα μεγάλωσαν για λίγο καιρό στη συνέχεια τα έδωσαν στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. Είναι από τις πιο δραστήριες αρκούδες του Καταφυγίου. Ο Κυριάκος είναι πολύ ζωηρός, κινείται σε όλες τις μεριές του χώρου όπου φιλοξενείται και είναι ο πιο μεγαλόσωμος από τους δύο. Ο Μανώλης στις ζεστές μέρες κάνει παιχνίδια στο νερό και τριγυρνάει συνεχώς.

Υποστηρίξτε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ υιοθετώντας τον Κυριάκο ή τον Μανώλη http://bit.ly/bearadoption

©Κ. Τσακαλίδης/ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ.

 

Έρχεται τριήμερο, ευκαιρία για εκδρομή! Τα Καταφύγια της Αρκούδας και του Λύκου και το Κέντρο Ενημέρωσης για την Αρκούδα θα λειτουργούν κανονικά και σας περιμένουν για μία ξενάγηση στην άγρια ζωή.
Για περισσότερες πληροφορίες ? 2386041500 & 2386031155

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.