Επιστολή των συνδυασμών «Ενεργοί Πολίτες- Ισχυρός Δήμος Βοΐου» και «Βοϊο Υπεύθυνα Μαζί» με θέμα “Απαράδεκτη συμπεριφορά προέδρου της ΔΗΚΕΒΟ στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου”

25 Οκτωβρίου 2019
16:48
Κανένα σχόλιο

Απαράδεκτη συμπεριφορά της προέδρου της ΔΗΚΕΒΟ, κ. Κακάλη Ελένης, μη εκλεγμένης δημοτική συμβούλου προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Υπήρχε θέμα ημερήσιας διάταξης με τον κ Πολύζο Ιωάννη του Στέφανου, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Χρήστο Ζευκλή, για λήψη απόφασης για εξόφλησή γραμματειών περίπου 14.400€ για «εργασίες που διετέλεσε τα έτη 2009-2010» Τα μέλη τις αντιπολίτευσης αρνήθηκαν να υπάρχει λήψης απόφασης διότι δεν υπήρχε ενημέρωση για το θέμα της δικαστικής απόφασης και ο κ. Πολύζος που ήταν παρών στη συνεδρίαση εκβίασε ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία. Ο κ. Στεργίου Χρήστος, η κ. Μαρκουσή Χρυσούλα και η κ.Σερέφα Ιωάννα- Μαρία αποχώρησαν από τη συνεδρίαση γιατί δεν τηρήθηκαν οι κανόνες του συμβουλίου.
Η αντιπολίτευση δεν συμφωνεί με τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε το σημερινό συμβούλιο καθώς δεν υπήρχε υπάλληλος για τα πρακτικά αλλά επίσης κρίνει αντιδημοκρατική τη συμπεριφορά της νέας δημοτικής αρχής.

Με εκτίμηση,
Συνδυασμοί
«Ενεργοί Πολίτες- Ισχυρός Δήμος Βοΐου»
«Βοϊο Υπεύθυνα Μαζί»

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.