Το αναλυτικό πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας “Η πόλη γιορτάΖΕΙ”

16 Μαρτίου 2017
10:59

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση με την ανακοίνωση του αναλυτικού προγράμματος του 1ου Φεστιβάλ Πτολεμαΐδας, που περιλαμβάνει πάνω  από 60 εκδηλώσεις και 150 καλλιτέχνες. Θέατρο, Μουσική, Κινηματογράφος, Λογοτεχνία, Εικαστικά, Σεμινάρια συνθέτουν ένα πάζλ πολιτισμού και γεμίζουν την πόλη ελπίδα.

Σε λιγότερο από δέκα μέρες η πόλη γιορτάΖΕΙ.

Ελάτε να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Υψικάμινος

Κλικ εδώ για το πρόγραμμα

4 σχόλια

  • Για πιο festival μιλάμε? Από την στιγμή που πληρώνεις για να έχεις στο μαγαζί σου μια μπάντα μπορείς να το κανεις οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, θέατρα και εκθέσεις με είσοδο βλέπουμε κάθε χρόνο,πια i διαφορα του festival? άρα έχουμε στην ουσία ένα festival με τα λεφτά του κόσμου.

    • Θα συμπληρώσω οτι και οι εκδηλώσεις εκτός καταστημάτων με 2-3 συντελεστές, ντόπιους, παράγοντες της υψικαμίνου μάλιστα γιατί να έχουν είσοδο 3 και 5€;
      Να γιατί μιλάω για “μαγαζάκια”.
      Εφόσον ειναι συλλογική δουλειά θα έπρεπε να δικαιολογηθεί που θα πάνε αυτά τα έσοδα. Υποψιάζομαι οτι κάποιοι όταν τελειώσει όλη η δουλειά θα έχουν πιο γεμάτες τσέπες.
      Τελικά σε αυτή την πόλη δεν θα διορθωθεί τίποτα.

      • για έσοδα μιλάτε , τα έξοδα δεν τα υπολογίζει κανείς . Ντροπή για όλα αυτά που γράφετε . Πόσα χρήματα θα μαζέψει ένα φεστιβάλ με 3 και 5 ευρώ . ΠΌΣΟ γελοία σχόλια για ΄΄γεμάτες τσέπες ” . όποιος νομίζει ότι θα γεμίσει τσέπες ας έρθει να γίνει μέλος. ‘Αλλωστε εσύ ειδικά στην αρχή ήρθες από τους πρώτους αλλά κατάλαβες τι ζόρι τραβάμε για στηθεί όλο αυτό και την έκανες με ελαφρά … ΚΑΤΑΝΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

        • Αγαπητε Αχ…., εννοειται οτι το φεστιβαλ θα εχει και εξοδα κι οτι θα πρεπει να μπει εισιτηριο σε αρκετες εκδηλωσεις του. Διαβασε ομως σε παρακαλω προσεκτικα το τι γραφω. Δεν μιλαω για εκδηλωσεις οπου θα συμμετεχουν ανθρωποι οι οποιοι θα πρεπει να φιλοξενηθουν και να μεταφερθουν. Μιλαω για τις εκδηλωσεις οι οποιες γινονται απο ΝΤΟΠΙΟΥΣ παραγοντες, χωρις εξοδα (ηχοληψιες, φωτισμοι κλπ.)
          Η ενσταση μου και η γκρινια μου αφορα αυτους και μονο!!!
          Διαβαζουμε προσεκτικα λοιπον και μετα σχολιαζουμε!
          Και προς γνωση σου σε πληροφορω οτι ΝΑΙ ηρθα απο τους πρωτους και εμεινα για καιρο. Εφυγα οχι οταν καταλαβα το ζορι σας αλλα οταν διαπιστωσα την καταντια μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.