Eιδικές τιμές σε ενεργά μέλη Συλλόγων από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

16 Μαρτίου 2017
11:54

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, γιορτάζοντας το 20ο έτος ύπαρξης του, ξεκινά μια νέα πρωτοβουλία, που στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας, με την τοπική κοινωνία & τους ενεργούς της πολίτες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αυτό, οι θεατρικές και μουσικές παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ, θα προσφέρονται, σε ειδικές τιμές, σε ενεργά μέλη Συλλόγων, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Πιστεύοντας στον βαθιά εκπαιδευτικό ρόλο του θεάτρου και του πολιτισμού και με συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης κρατά ανοιχτές τις πόρτες του και προσφέρει 50% έκπτωση σε εισιτήρια για τα ενεργά μέλη των Συλλόγων της πόλης της Κοζάνης, καθώς και της υπόλοιπης Περιφέρειας, της Δυτικής Μακεδονίας. Τις επόμενες μέρες, θα σταλεί γραπτή ενημέρωση, σε Σωματεία & Συλλόγους της περιοχής, με αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με αυτή τη νέα πρωτοβουλία και τον τρόπο υλοποίησής της.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.