kozan.gr: Διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους οι 5 υποψήφιοι για την προεδρία της Δ.Ε. του ΤΕΕ Δ. Μακεδονίας (Bίντεο)

28 Οκτωβρίου 2019
23:55

 

Διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, μιλώντας, το βράδυ της Δευτέρας 28/10, στην εκπομπή “Επί Παντός”, του TOP Channel, οι 5 υποψήφιοι για την προεδρία της Δ.Ε. του ΤΕΕ Δ. Μακεδονίας. Ποιον πολιτικό χώρο αντιπροσωπεύουν ή από ποιον στηρίζονται (αν στηρίζονται), ήταν παραγωγικό το έργο της απερχόμενης διοικούσας, γιατί δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση για ενιαίο ψηφοδέλτιο, ο ρόλος του ΤΕΕ στη μεταλιγνιτική περίοδο κ.α. πολλά. Δείτε το πρώτο μέρος της ενδιαφέρουσας συζήτησης:

 

Α’ μέρος

 

B’ μέρος

24 σχόλια

  • Πρώτο μέρος μόνο με διαξιφισμούς . Επέπλευσε ευτυχώς ο Μαυροματίδης που προσπάθησε να μιλήσει στους μηχανικούς .

  • Βαρεθηκα να ακούω τον όρο μεταλιγνιτική . Μόνο το ΤΕΕ και τον Μαυροματιδη είδα να ασχολείται σοβαρά με το θέμα.

    • Εντάξει φιλε σε καταλάβαμε ότι ψηφιζεισ Μαυροματιδη μην γραφεις τοσα σχολια και με τοσο μικρη χρονικη συχνοτητα σε καταλάβαμε. Παντως χωρις πλακα αυτοι που ξεχωρισαν ηταν Κιανας Συλιρης και Κοζικοπουλος. Ο Μαυροματιδης τιποτα καινουριο ηταν σαν να ακουγα σε κασετα αυτα που ειπε σε αναλογη εκπομπη πριν 3 χρονια στις προηγουμενες εκλογές.

  • Θα έπρεπε συνταγματικά, στις δύο συνεχόμενες προεδρικές θητείες να μην μπορείς να είσαι ξανά υποψήφιος…. Σε συλλόγους, επιμελητήρια, κοινότητες, δήμους, περιφέρειες, στη Βουλή.

    • Σωστός οποιον δεν μπορουμε να τον αντιμετωπίιουμε να τον καθαιρούμε με Νομο! Δημοκρατία έχουμε ! Έτσι την αντιλαμβανομαστε εμείς !

  • Ελλειψη νέων, ικανών και αξιόμαχων για τα συμφέροντα του κλάδου ανθρώπων ή απλά οι άνθρωποι μ’αυτά τα χαρακτηριστικά δεν ασχολούνται;

  • ΧΑΟΣ !!!
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
    ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

  • Mας ζαλισε ο προεδρας με την πλατφόρμα και την πλατφορμα ! Αλλη δουλεια δεν εχει μαλλον
    Οπου ναναι θα τον ξεφορτωσει η πλατφορμα στα αζητητα
    Κοντως ψαλμος

  • Tο debate δεν ήταν σε γενικές γραμμές καλό. Ο ήχος του καναλιού πολύ κακός. Σε επίπεδο τοποθετήσεων ήταν όλες γενικές. Ο κ. Συλλίρης και ο κ.Κιάνας προσπάθησαν να πιέσουν τον κ. Μαυροματίδη και ίσως το κατάφεραν σε ένα βαθμό αλλά δεν είπαν τίποτα επί της ουσίας. Οι κύριοι της αριστεράς κούρασαν και στο τέλος ακούστηκαν αυτά που έχουν ακουστεί πολλές φορές από το κ. Μαυροματίδη. Ήταν και τα μόνα ρεαλιστικά στοιχεία της συζήτησης. Δεν προκύπτει συγκριτικό πλεονέκτημα για κανέναν από τους παρεβρισκομένους αλλά σίγουρα προκύπτει δυναμικό μειονέκτημα για τον φορέα και τους μηχανικούς. Πολύ λίγοι για να αντιμετωπίσουν και να υποστηρίξουν αυτό που έρχεται. . . .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.